Maastopyöräretki ja yö puussa

Maastopyöräretki ja yö puussa

Bike&Hike Maastopyöräily

Haluatko luoda muistoja jotka säilyvät? Tällä retkellä maastopyöräillään Kymijoen upeassa luonnossa, syödään hyvin, tutustutaan historiallisen Anjalan kartanon tarinoihin ja nukutaan yö eksoottisesti puussa!

Päiväretkellä kuljemme maastopyörillä rauhallisena virtaavan Kymijoen vartta, ajaen välillä korpimetsää, välillä idyllistä maalaismaisemaa. Matkalla pysähdymme katsomaan paikallisia luontokohteita ja nähtävyyksiä sekä syömään eväitä.

Retken erikoisuus Tentsile-puumajoite on uusi ja elämyksellinen tapa viettää aikaa ja yöpyä luonnossa!

Tentsile on eräänlainen liikuteltava puumaja, jonka voi rakentaa nopeasti jälkiä jättämättä, ilman vasaraa ja nauloja. Luvassa on ainutlaatuinen yö. Pystytämme yhdessä ympäristöystävällisen Tensile-Eco-Campin, opimme nukkumaan mukavasti puussa ja yövymme tunnelmallisessa kartanon puistossa, Kymijoen rannalla.

Reitin maasto on vaihtelevaa, välillä hiekkatietä, metsäuraa tai eritaisoisia polkuja. Tempo pidetään rauhallisena, taukoja riittävästi. Reitillä voi olla paikoitellen teknisesti haasteellisia kohtia ja ylämäkiä, jotka voi tarvittaessa taluttaa.
Retki voidaan toteuttaa eri vaativuustasoisena, ryhmän tarpeet huomioon ottaen. Retki soveltuu retkeilijöille, ulkoilijoille ja liikunnallisille ihmisille, joilla on hyvä tai kohtalainen peruskunto.

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

+3584456080783

Sulje

Sijainti

Bike&Hike Maastopyöräily

Ojaniityntie 3
45120 Kouvola

Ma - Pe 10:00 - 17:00 (muulloin sovittaessa)