Elämysretki Kymijoella

Elämysretki Kymijoella

KymiSun

Tule ja anna suuren virran, Kymijoen, viedä sinut luonnon, kulttuurin ja mielenkiintoisen historian keskelle. Opastetut veneretket tutustuttavat sinut Kouvolaan vesiltä käsin. Vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta, maaseudun rauhassa.

Asuntomessut Kouvolassa lähestyvät. Nyt mahdollisuus tilata Kymijokiristeily ryhmille ennakkoon Asuntomessujen aikana. Risteilyn kesto ja mahdolliset tarjoilut, joko nuotiokahvitus ja/tai luontoruokailu idyllisillä Jokituvilla, voidaan sopia yhdessä. Risteilyn minimihinta kahvituksella 550 €. Retken lähtöpaikka Kallioniemen ranta, Pioneeripuiston välittömässä läheisyydessä.

Retki tehdään hyvinvarustetuilla puisilla tervantuoksuisilla veneillä mielenkiintoisissa kultturimaisemissa. Retken kesto 3 - 4 tuntia tai sopimuksen mukaan. Retki soveltuu myös hyvin TYHY, TYKY ja virkistyspäiviin.

Retken hinta kahvituksella alkaen 42 € per henkilö. Retken voi tilata myös ruokailulla. Hinta sisältää ALV:n. Retkeen sisältyy opastusta, veneen varusteet, vakuutukset, nuotiokahvit ja/tai ruokailu. Kahvit ja ruuat nautitaan tunnelmallisilla KymiSunin Jokituvilla.

Jokituvat ovat oivallinen paikka myös pienille kokouksille ja kokoontumisille.

Kysy rohkeasti lisää!

 

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

+358 40 518 5225

Sulje

Sijainti

KymiSun

Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

KymiSun palvelee teitä keväästä syksyyn (touko-syyskuu), avovesikaudella.