Astetta parempi saunapaketti

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

590€/6h

*Hintaan sisältyy: Savusauna, uuden saunaosaston tilat, infrasauna, puulämmitteinen sekä sähkölämmitteinen sauna, kahden hengen poreamme, kuuden hengen palju sekä takkahuonetilat illanviettoa varten. Hintaan sisältyy myös pyyhkeet, laudeliinat sekä alkoholittomat saunajuomat.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon astetta parempi saunapaketti soveltuu vaativampaankin makuun. Täyskattaus suomalaista saunaa eri muodoissaan. Astetta parempi saunapaketti on erinomainen illanvietto-paketti ryhmällesi, joka haluaa saunoa ja kylpeä kunnolla, nautiskellen kaikessa rauhassa.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon pihapiirissä on hyvät puitteet saunailtojen järjestämiseen. Perinteiseen savusaunaan mahtuu kerrallaan 15 henkeä. Savusaunan yhteydessä on pukuhuone sekä saunaosasto, jossa on sähkösauna, suihkut, infrasauna sekä poreamme. Toisella puolen pihaa, vanhassa navettarakennuksessa on viihtyisät illanviettotilat, puulämmitteinen sauna, suihkut ja wc-tilat. 

Takkahuoneelle on mahdollista varata ruokailut seisovasta pöydästä, juhlaruokailuista iltapalaan, toiveidenne mukaan. Myös yöksi voi jäädä, sillä majoituspaikkoja on ympärivuotisessa käytössä 23 hengelle, kesäaikaan maksimissaan 38 hengelle. Kouvolasta matkaa tulee reilut puoli tuntia Lappeenrannan suuntaan.

Saunapaketteja on erilaisia, joten otathan yhteyttä vaikka kaikkia saunoja ette haluaisikaan.

Verkkokauppa: https://johku.com/tuhannentarinantalo/fi_FI/catalog

Lämpimästi tervetuloa saunomaan, juhlimaan taikka rentoutumaan Tuhannen Tarinan Taloon.

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 50 530 3471

Sijainti

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

Nikkarintie 124
46530 Kannuskoski

Olemme avoinna ympäri vuoden tilauksesta. Meille voi soittaa klo 8.00-20.00 välisenä aikana.