Näyttelyt ja tapahtumat

Taideruukki

Taideruukki on saavuttanut hyvän maineen tasokkaiden ja vaihtuvien taidenäyttelyiden sekä monipuolisten isojen ja pienien tapahtumien järjestäjänä. Vuosittain järjestettävät koko perheen pääsiäis- ja kesänavaus-tapahtumat sekä Taiteiden Yö ja Joulumarkkinat vetävät talon mukavasti täyteen väkeä.

Taideruukin Pääsiäinen
Vuosittain pääsiäisen aikaan järjestettävä koko perheen hyvänmielen tapahtuma herkkujen, pääsiäisikoristeiden ja muun ohjelman merkeissä.

Taideruukin Yö
Tapahtuma Taiteiden Yön aikaan aina elokuussa. Runsaasti nähtävää ja koettavaa sekä osallistavia työpajoja käsillätekemisen, taiteen ja kulttuurin osalta.

Taideruukin Joulu

Itsenäisyyspäivän tienoilla järjestettävä perinteikäs ja mittava joulumarkkina-tapahtuma, jossa leipurit, käsityöläiset ja taiteilijat saavat tuotteensa esille ja myyntiin muun jouluisen ohjelman lisäksi. Täältä löytyvät myös ne käsintehdyt ja kotimaiset lahjat pukinkonttiin.

Galleria Pato, Galleria Nurkka, Pato Klubi ja Klubin Vintti

Tiloissa vaihtuvia ja monipuolisia taidenäyttelyjä ympäri vuoden sekä mm. musiikkiin, improiluun, tanssiin ja runoiluun liittyviä tilaisuuksia. Tiloja on myös mahdollista vuokrata erilaisiin yksityis- tai yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja koulutuksiin. Mainittuihin tiloihin liittyvät tiedustelut: TaideTupa Pikkuselma puh. 044 0564 364 tai Creanda puh. 040 680 6775

Pato Areena

Taideruukin sisäpihan puolen yläkerrasta löytyy iso ja korkea Pato Areena, joka soveltuu jo hieman isomman mittakaavan tilaisuuksiin. Tila on tällä hetkellä täysin tyhjä, joten vuokraaja voi luoda tilaan juuri omat tarpeensa täyttävän tapahtuman rakenteineen. Tiedustelut Pato Areenaa koskien: Pato Klubi 0406806775 / info@patoklubi.fi

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 40 1769 289

Sijainti

Taideruukki

Kyminväylä 2
45700 Kuusankoski

Cafe Ruukitar

ma-pe 7-16

la 10-15

su suljettu

 

Näyttelyt

Galleria Pato, Pato Klubi, Pato Areena ja Galleria Nurkka

ma suljettu

ti-pe 11-17

la-su 12-16

Puodit

Ruukin Puoti/Vintage Frilla

to-pe 11-17

la-su 12-16

TaideTupa PikkuSelma

ma suljettu

ti-pe 11-17

la-su 12-17