Myymälät ja Kahvila

Myymälät ja Kahvila

Taideruukki

Taideruukissa vierailijan kannattaa kierrellä ympäri taloa ja kurkata kulman taakse sekä eri kerroksiin. Puotien, myymälöiden kahvilan valikoimista saat paikallisia tuotteita, koruja ja asusteita, sisustustuotteita, vintagea, käsitöitä, taidetta ja herkkuja.

Cafe Ruukitar
Tuomon Luomu-leipomonmyymälä ja kahvila palvelee asiakkaita ma-pe klo 6.30-16.30 ja la klo 10-15. Kahvilasta voi myös tilata Tuomon Luomun herkkuja yksityistilaisuuksiin. (kts. FB)

LETHERgo -pajamyymälä
Taideruukin siivessä sijaitsevassa pajamyymälässä valmistuvat kierrätysnahkaiset korut sekä asusteet. Myymälä on avoinna satunnaisesti, mutta tuotteita saa myös verkkokaupasta www.lethergo.fi

Riemuvintti
Lahjatavarakauppa, jossa kierrätysmateriaaleista tehdyt iloisen värikkäät kukkarot, pussukat, ponkkarit jne. Avoinna satunnaisesti.

Ruukin Puoti ja Vintage Frilla
Vintage vaatteita sekä asusteita sekä keramiikkaa, betonia, puuta, lasia, huovutettuja sekä syötäviä tuotteita. Avoinna to-pe klo 11-17, la-su klo 12-16. (kts. FB)

TaideTupa PikkuSelma
Myynnissä eri tekniikoin ja materiaaleista tehtyä suomalaista nykytaidetta lahjaksi, kotiin tai julkisiin tiloihin. Avoinna ti-pe klo 11-17, la-su 12-17 (kts. FB)

Kaakon Taidelainaamo
Grafiikkaa, keramiikkaa, lasitaidetta, veistoksia, valokuvia ja maalauksia.
Avoinna ti-pe klo 11-17. www.e-ktaidelainaamo.fi

LITTLEBITDESIGN työhuone ja myymälä
Myymälässä on myynnissä Littlebitdesign malliston korut ja pienesineet, sekä uniikit yksittäiskappaleet. 
Myymälä sijaitsee työhuoneen yhteydessä ja on avoinna epäsäännöllisesti, mutta tuotteita saa myös verkkokaupasta www.littlebitdesign.com

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedutelun kuvausteksti

Sulje

040 1769 289

Sulje

Sijainti

Taideruukki

Kyminväylä 2
45700 Kuusankoski

Poikkeuksellisesti 11.8. asti:

Cafe Ruukitar
ma-pe 6.30-16.30
la 10-18
su 12-18

Näyttelyt

Galleria Pato, Pato Klubi, Pato Areena ja Galleria Nurkka.

Puodit

Ruukin Puoti/Vintage Frilla, TaideTupa PikkuSelma, TaideruukkiKAUPPA ja Kaakon Taidelainaamo

Lisäksi UPM Bonvestan, UPM Energyn, UPM Kalson, UPM Kiinteistöjen, UPM Kymin, UPM Metsän, UPM Verlan tehdasmuseon  esittelypisteet, TIKKI-kollektiivin päättötyönäyttely sekä pop up näyttelyt.

Avoinna ma-su klo 10-18