Kiinteistö "Iso-Ruhmas"

Lomakylä Villa Maria&Villa Anna

125 €€/vrk

*Hintaan sisältyy: Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi! Huvila on uudenveroinen ja täysin varustettu (huonekalut, verhot, matot, kodinkoneet, astiat ym). Kunnan vesi- ja viemärijärjestelmä. Lattiasähkölämmitys, varaava takka, tuloilmalämmitys. Puulämmitteinen sauna. Erillinen WC. Puolikatettu terassi ja oma piha. Hintaan sisältyy: loppusiivous, polttopuut, Wi-Fi, grillimajan ja soutuveneen käyttö. Huvilassa on vuodepaikat 4 + 2. Makuuhuone 1: 180 cm leveä parivuode. Makuuhuone 2: 2 yhden hengen 90 cm leveä vuodetta. Olohuone: 1 vuodesohva. 0-2-vuotiaille lapsille on mahdollista saada maksullinen €5/vrk matkasänky tai majoitus ilman omaa vuodetta.

Jaalan palveluiden läheltä vuokrattavana Villa Maria tarjoaa upea tunnelma rentouttuavalle ja aktiiviselle lomalle. Alueen pinta-ala on n.11ha,rantaviivaa 350 m. Lomakylässä on 2 grillimajaa, huoltorakennus, 2 leikkipaikkaa, kunnostettu hiekkaranta, laiturit, lentopallokenttä, polkuvalot

Sisäänkirjautuminen: klo 16.00 - 18.00 välisenä aikana.

  • Aikaisempi pääsy huoneeseen mahdollista ainoastaan sopimuksen mukaan.
  • Mikäli on myöhäinen saapuminen, 18.00 jälkeen, avaimet löytty salaisessa paikassa)

Uloskirjautuminen: klo 10.00 - 12.00 välisenä aikana

Minimi vuokra-aika on 3 päivää ennakkomaksun perustella.

Peruutus: saa peruuttaa ilmaiseksi viimeistään 7 päivää ennen saapumista.Sinulta veloitetaan ensimmäisen yön hinta, mikäli perutat 7 päivän aikana ennen saapumista. Jos et tule paikalle, sinulta veloitetaan varauksen kokonaishinta.

 
Huvilan hintaan ei sisälly: liinavaatemaksu ja pyyhkeet -  15.00 € / henkilö (saa tuoda omat). Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 407087182

Sijainti

Lomakylä Villa Maria&Villa Anna

Ukonniemenraitti 1
47710 Jaala