Ryhmille

Elämyksiä kellon ympäri

Tule ja tuo ryhmäsi Kouvolaan!

Erilaiset ohjelmat pitävät sisällään niin kiinnostavia käyntikohteita kuin myös maistuvaa ruokaa. Kouvolassa riittää tapahtumia, nähtävää ja tekemistä, joten retkelle voi suunnata kuka vain aina vauvasta vaariin. Persoonallisen Kouvolan taustalta löytyy värikästä historiaa.

Luokkaretket ja leirikoulut

Luokkaretket ja leirikoulut

Kouvola on ehdottomasti ainutlaatuinen lasten ja nuorten kaupunki, oli sitten kyseessä luokkaretki tai leirikoulu, niin molempiin löytyy monia hienoja kohteita kaupungista.

Ryhmäretket ja opastukset

Ryhmäretket ja opastukset

Tule ja tuo ryhmäsi päiväretkelle Kouvolaan!

Erilaiset ohjelmat pitävät sisällään niin kiinnostavia käyntikohteita kuin myös maistuvaa ruokaa. Kouvolassa riittää tapahtumia, nähtävää ja tekemistä, joten retkelle voi suunnata kuka vain aina vauvasta vaariin.

Luonto ja liikunta

Luonto ja liikunta

Kouvolassa on paljon nähtävää ja koettavaa myös urheilun ja liikunnan saralla, eikä ryhmän koko todellakaan ole esteenä. Vireästä ja kukoistavasta urheiluelämästä tunnetussa kaupungissa Suomen kärkiseurat KPL, Kouvot ja KooKoo taistelevat mestaruudesta eri vuodenaikoina pesäpallossa, koripallossa ja jääkiekossa.

Kokoukset

Kokoukset

Kouvolan kokous- ja juhlatilatarjonta kattaa niin pienet kuin vähän suuremmatkin kokous-, kongressi- ja juhlatilatarpeet.

Ohjeita tapahtumanjärjestäjille

Ohjeita tapahtumanjärjestäjille

Oletko järjestämässä tai suunnittelemassa uutta tapahtumaa? Kouvolan kaupunki on laatinut sinulle valmiin infopaketin ja muistilistan.