Kokoukset ja juhlatilat

Kouvolan kokous- ja juhlatilatarjonta kattaa niin pienet kuin vähän suuremmatkin kokous-, kongressi- ja juhlatilatarpeet. Tarjolla on useita perinteisiä, mutta monimuotoisia kokoustiloja, upeita historiallisia kartanoita ja huviloita joko joki- tai järvimaisemalla varustettuna sekä luonnon tarjoamia kokoontumistiloja esimerkiksi Repovedellä  ja Mustilassa.  Kaupungissa on jopa kaksi kokous- ja kulttuuritaloa,Kuusankoskitalo ja Kouvola-talo joissa 300–500 henkilön seminaari hoituu mainiosti.

Elämä on aika ajoin yhtä juhlaa. Yllätä juhlavieraasi Kouvolan monipuolisella tilatarjonnalla. Kaupunkiseudulta löytyy useita täyden palvelun juhlatiloja, joissa kaikki järjestyy helposti ja vaivattomasti. Mahdollista on myös vuokrata juhlatilat erikseen ja rakentaa oma juhlatapahtuma eri yhteistyökumppaneiden kanssa, koska tarjolla on useita tilavaihtoehtoja, joissa omat juomat ja omat tarjoilut ovat sallitut.

Isolle tai pienelle porukalle

Suuria massatapahtumia ja yritysten sekä yhteisöjen kesä-, talvi- tai tyky-päiviä voidaan toteuttaa esimerkiksi Kouvolan ydinkeskustassa sijaitsevassa urheilupuistossa joko sisällä tai ulkona, Mielakan rinnekeskuksessa, Kouvolan erilaisissa luontokohteissa tai Verlan alueella.  Kouvolaan on helppo tulla eri puolita Suomea sekä julkista liikennettä hyödyntäen että omalla autolla. Majoittua voi keskustahotellissa, tunnelmallisessa kartano/huvilamiljöössä, lomamökeissä tai vaikkapa luonnon keskellä kota- tai telttamajoituksessa.

Ota yhteyttä VisitKouvolaan, ideoidaan yhdessä toimiva ja onnistunut tapahtuma ryhmällenne Kouvolaan.