Luonto ja liikunta

Kouvolassa on paljon nähtävää ja koettavaa myös urheilun ja liikunnan saralla, eikä ryhmän koko todellakaan ole esteenä. Vireästä ja kukoistavasta urheiluelämästä tunnetussa kaupungissa Suomen kärkiseurat KPL, Kouvot ja KooKoo taistelevat mestaruudesta eri vuodenaikoina pesäpallossa, koripallossa ja jääkiekossa.

Kouvolassa urheilulajien suorituspaikat sijoittuvat aivan ydinkeskustaan, Urheilupuistoon, kävelymatkan päähän hotelleista ja matkakeskuksesta. Urheilupuiston alueelta löytyy 6000 henkilön jäähalli, 5000 vieraan pesäpallostadion, uimahalli ja yleisurheilukenttä, jonka nurmialue soveltuu myös jalkapallolle.

Seuraavat yrityksenne tai yhteisönne kevät-, kesä-, syksy- tai talvipäivät, tyky-tapahtumat ja henkilöstön muut virkistyspäivät kannattaa järjestää Kouvolassa. Kaupungissa voi myös talvella Mielakassa lasketella ja kesällä harrastaa alamäkipyöräilyä tai vaikkapa rinnekävelyä sauvoilla tai ilman.

Luonto kutsuu

Siinä vaiheessa, kun ryhmän kanssa haluatte karistaa keskustan pölyt hartioiltanne, kutsuu teitä Repoveden alue,  jossa tekemistä riittää kaikille. Kaikki luontoliikunnan elementit vain pienen matkan päässä keskustasta. Repoveden tarjonta on monipuolista – voitte vaikkapa patikoida, kalliokiipeillä, meloa, maastopyöräillä tai muuten vaan nauttia kansallispuistostamme.

Kouvolan seudun vesistöt ja Kymijoki ovat myös oivia kalastuspaikkoja. Ja siinä vaiheessa kun uni tulee silmään, hotellin sijasta voi myös yöpyä kota-, teltta- tai lomamökkimajoituksessa.

Kaupungissa on monipuoliset liikunnan harrastusmahdollisuudet pienemmille ja suuremmillekin ryhmille. Loppuverryttelyn voi tarvittaessa hoitaa vaikka tanssilattialla, sillä iltaelämää vauhdittaa runsas elävän musiikin tarjonta. Kouvola on ihmeen hieno kaupunki!