Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

VisitKouvolan koulutuksia

Matkailu- ja palveluyritysten kasvuohjelma 2022 - 2023

Olemme VisitKouvola tiimissä aloittaneet Matkailu- ja palveluyritysten kasvuohjelma-projektin, yhteistyössä Kotkan-Haminan seudun kanssa; tarjoamme valmennuspaketteja matkailu- ja palvelualojen yrityksille liiketoiminnan kehittämiseen sekä tietoa muuttuvasta toimintaympäristöstä. Valmennukset ja tilaisuudet ovat maksuttomia!

Tavoitteena on erityisesti yrittäjien osaamisen vahvistaminen ja myös keskinäinen verkostoituminen ja vertaistuki sekä koko maakunnan yritysverkoston vahvistuminen matkailu- ja palvelualalla.

Hankkeen kohderyhminä ovat mikro- ja pk-yritysten yrittäjät ja myyntihenkilöstö sekä myös yksinyrittäjät.

Hanke on koulutus- ja valmennuspolku joka koostuu kolmesta erillisestä, mutta toisiaan täydentävästä kokonaisuudesta:

  • TP1 Matkailumarkkinan tila tänään - missä mennään nyt?
    tunnistetaan ja ennakoidaan tulevaa ja valmistaudutaan muutoksen tuomiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin
  • TP2 Kansainvälinen kasvuohjelman pääteemat ja koulutuskokonaisuudet - yhdessä ollaan enemmän
    tukea konkreettisiin toimenpiteisiin, joilla kasvua voidaan luoda, lähtien tuote- ja palveluvalikoimasta ja toimintatapojen tehostamisesta
  • TP3 Kasvumahdollisuudet matkailuyrityksille kansainvälisillä markkinoilla ja kotimaassa - uutta liiketoimintaa uusilta markkinoilta.
    räätälöidyt valmennukset valittujen yritysten kanssa; kykyä markkinoida- ja myydä tuotteita tehokkaammin kv. markkinoilla, tuotteistaminen uuden normaalin asiakassegmenteille

Valmennuspolun ensimmäinen askel sisältää kolme puolipäiväistä valmennusta, joissa syvennetään tietoa mm. matkailun trendeistä ja eri kohderyhmien odotuksista ja toiveista. Perehdymme moderniin myyntityöhön ja kuinka ostamisesta tehdään helppoa. Tämä osio soveltuu erinomaisesti kaikille matkailu- ja palveluyrityksille.

Seuraavaan kahteen valmennuspolun osioon valitaan yritykset, joilla on edellytykset kasvattaa tarjontaa kansainvälisille markkinoille.

Valmennukset alkavat lokakuussa 2022. Lisätietoja valmennuksista ja sisällöistä tulossa elokuussa.

Lisätiedot (18.7. alkaen) tai raija.sierman(at)kouvola.fi:

Armi Lampinen
projektiasiantuntija
p. 020 615 6544
armi.lampine@kouvola.fi