Kokous- ja tapahtumapalvelu palveluksessasi

VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu on palveluksessasi aina, kun etsit sopivaa kohdetta tapahtumallesi.

VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu ei itse järjestä tapahtumia, mutta on paras asiantuntija, kun haet sopivaa paikkaa kokouksille, seminaareille, tyky/tyhy-päiville tai muille tilaisuuksille ja niihin oheistoimintoja. Maksuton ja puolueeton palvelumme yhdistää palvelun tarvitsijan ja tarjoajan kuunnellen herkästi asiakkaan tarpeita sekä ymmärtäen kumppaniverkostonsa mahdollisuudet.

Palvelumme säästää Sinulta aikaa ja vaivaa ja auttaa onnistumaan!
- kartoitamme tapahtumaasi soveltuvat tilat ja niiden saatavuuden
- hoidamme esittelyt ja järjestämme tutustumiskäynnit
- tunnemme hyvin paikallisen verkostomme ja löydämme tapahtumaasi sopivat palveluntarjoajat ja henkilöstön (kokous- ja majoituskohteet, ruokailut, kuljetukset, oheis- ja ohjelmapalvelut jne.)
- lähetämme puolestasi tarjouspyynnöt verkostollemme ja kilpailutamme palvelut puolestasi, jos niin haluat
- tunnemme paikalliset markkinointikanavat ja -mahdollisuudet
- tunnemme Kouvolan kaupungin lupakäytännöt ja tiedämme, mitä lupia tarvitaan kulloinkin

"Ihan älyttömän paljon helpotti tämä kokous- ja tapahtumapalvelu. On tosi luksusta, kun sain valmiit vaihtoehdot ja ehdotukset vielä asioista, mitkä omasta briiffistäni puuttuivat. Suosittelen lämpimästi teidän palvelua."   Sanna, Lahti

”Palvelunne oli oikein hyvää. Ilman teidän apuanne en olisi löytänyt kyseistä paikkaa. Toisaalta, olin itse keväällä kiireinen omien töideni kanssa ja teidän apunne vapautti minulle työaikaa omaan työhöni.”   Kati, Kotka

 

Laadukkaita ja monipuolisia tiloja!

Vain reilun sadan kilometrin päässä pääkaupunkiseudusta sijaitsevassa Kouvolassa on lukuisia mahdollisuuksia kokea unohtumaton tyky-fiilis tai juoda ne paremmat kokouskahvit!

Kaupungissa on tilaa yhteisille oivalluksille – pienemmille ja suuremmille tapahtumille turvallisesti. Vaihtoehtoja löytyy kokous- ja kulttuuritaloistamme tunnelmallisiin kartanoihin ja erikoiskohteisiin aina usean tuhannen osallistujan tilaisuuksiin.

"Kouvola tarjosi mahtavat puitteet yritystapahtumallemme. Etsimme paikkaa, jonne voisimme kutsua henkilöstömme sekä Suomesta että USA:sta viikonlopuksi. Visit Kouvolan ystävällinen palvelu ja paikallistuntemus vakuutti meidät siitä, että Kouvola olisi oikea kohde tähän tarkoitukseen, ja saimme heiltä neuvoja sekä hotellin että sopivien palveluntarjoajien löytämiseksi. Sokos Hotel Vaakunan henkilökunta piti monikulttuurisesta porukastamme hyvää huolta, Repoveden suomalainen luonto hurmasi meidät, ja viikonloppu huipentui eeppisiin bileisiin Patoareenalla. Aikaisemmat henkilöstöreissumme ovat suuntautuneet Keski-Euroopan kohteisiin, mutta Kouvolassa vietetyn viikonlopun jälkeen moni Sievolainen oli sitä mieltä, että tämä oli paras reissu ikinä." Anna Tapiovaara, Sievo

 


Kouvolaan on helppo tulla!
Kouvolaan on aidosti helppo tulla kaikkialta Suomesta. Tulitpa sitten junalla tai autolla. Mikkelistä ja Lappeenrannasta matka taittuu tunnissa ja Helsingistäkin reilussa tunnissa.

Kouvolasta sanottua:

”Kouvola on todella niin hyvän etäisyyden päässä Helsingistä, että siellä pystyy hyvin käymään ihan vaikka päiväretkelläkin, jollei jostain syystä halua viipyä yön yli.”

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa Sinua onnistumaan tapahtumasi kanssa.
charissa.mccarron@kouvola.fi, puh. 020 615 7518


Tervetuloa Kouvolaan

Ideat