Kartat ja esitteet

Tilaa Kouvolan maksuttomia esitteitä!

VisitKouvola on julkaissut seuraavat esitteet, joita toimitamme tilauksesta mielellämme. Esitteitä jaetaan Kouvolassa ja Iitissä on lukuisia esitejakelupisteitä mm. Kouvolan rautatieasemalla, kauppakeskus Hansassa ja Veturissa, kaupungintalon yhteispalvelupisteessä, Ydinkeskusta ry:n toimistolla Manskilla, matkailukohteissa ja ABC-asemilla. Tällä sivulla pääset katsomaan myös esitteiden sähköisiä versioita.

Muistathan antaa yhteystietosi huolellisesti, jotta posti tulee varmasti perille. Ilmoita yhteystietosi lisäksi kappalemäärä. Kieliversioita voit tilata samalla. Tilaamasi materiaalit postitetaan mahdollisimman pikaisesti maksutta.
Tee tilaus sähköpostitse osoitteesta: matkailu@kouvola.fi  tai soita: 020 615 5295

  • Kouvolan matkailuesite 2024
    Kouvolan luetuin matkailulehti on ilmestynyt. Matkailulehti sisältää mielenkiintoisia artikkeleita ja tietoa upeasta Kouvolasta. Lehdessä esitellään poimintoja matkailu- ja tapahtumatarjonnasta.

  • Aina ajan tasalla olevan Kouvolan keskustan kartan saat karttapalvelustaSamaan palveluun päivittyvät myös muiden alueiden karttatiedot. Voit ladata PDF-version Kouvolan kartasta viereisestä listasta, mutta voimme myös postittaa sinulle paperisen version Kouvolan kartasta.

  • Repoveden kartta tarjoaa silmäyksen kansallispuiston parkkialueisiin, reitteihin ja alueen palveluihin. Voit siis suunnitella metsäretken hyvissä ajoin!

  • Kokouspaikkana Kouvola 2020-2021​ - Tutustu Kouvolassa sijaitseviin kokous- ja tapahtumapaikkoihin ja tuo työporukkasi rentoutumaan tai viettämään onnistunut kokouspäivä Kouvolassa!

  • Kouvolan keskustan arkkitehtuuriopas esittelee sinulle Kouvolan ydinkeskustan erilaisia rakennuksia.

  • Arkkitehtuuriopas - Alvar Aalto -kohteet

  • Repoveden teemareittiesitteet esittelevät erilaisia reittejä Repoveden kiertämiseen keskittyen tiettyihin teemoihin. Teemareittejä ovat Tervajärven kierros, sekä Vuortenvalloitus.

  • Joillekin Repoveden perinteisille reiteille löytyvät omat esitteensä. Esitteet löytyvät vain sähköisenä suositulle Kaakkurinkierrokselle ja Korpinkierrokselle.