Kouvola, keskusta

Kouvolan keskusta avautuu junalla saapuville heti rautatieaseman edestä. Kaupat, virastot ja muut palvelut ovat sijoittuneet pienelle alueelle ydinkeskustassa. Alue on kaupungin ja Kouvolan seudun hallinnon ja kaupan keskus. Keskustassa kaikki on kävelymatkan päässä - suurin osa kuluttajalle suunnatuista palveluista löytyykin kävelykatu Manskin varrelta. 

  • Keskusta on asuntoalue, johon kuuluu puistojen lisäksi myös urheilualueita, kuten Urheilupuisto ja Palomäki. Keskustassa löydät urheiluhuuma Kouvojen, KooKoon ja KPL:n tahtiin. Huippu-urheilu, frisbeegolfia, uimahalleja, lenkkipolkuja vai jotain muuta - sinä päätät! 
  • Jos mielesi tekee herkullista illallista tai kurkistusta yöelämään, Kouvolan keskusta on alueen suurin ravintolakeskittymä.
  • Keskustassa sijaitsee kulttuuria ja palveluita, kuten Kouvolan pääkirjasto, Kouvolan teatteri ja kaupunginmuseo sekä paljon muuta.

Kouvolan keskustaa elävöittää Kouvolan Ydinkeskusta ry, jonka sivuilta löytyy tapahtumia, historiaa ja muuta mielenkiintoista.