Ajankohtaista yrityksille

Yritysyhteistyö matkailumarkkinoinnissa

Tarjoamme yhteistyön mahdollisuuksia kaikille kouvolalaisille matkailualan yrityksille ja toimijoille. Yhteistyössä toteutamme mm. yhteisiä digikampanjoita, messuosallistumisia, vuosittaisen matkailulehden ja matkailukartan,  jne. Matkailua palvelevat yritykset ovat mukana verkkosivustomme (visitkouvola.fi) palveluhakemistossa niin halutessaan. Jos yrityksesi ei vielä ole mukana, niin ota yhteyttä matkailu@kouvola.fi. Näkyvyys palveluhakemistossa on yritykselle maksutonta.

 

Käynnissä olevat matkailuhankkeet

VisitKouvolan tehtäviin kuuluu alueen matkailutoimialan kehittäminen. Käynnissä olevat EU-rahoitteiset kehittämishankkeet ja kaupungin kärkihankkeet matkailun osalta on esitelty tällä sivulla.

Lue lisää matkailuhankkeista

Koulutustilaisuudet

Jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö ja asiakkaiden tarpeet asettavat matkailun parissa työskenteleville kaiken aikaa uusia osaamisvaatimuksia. VisitKouvolan järjestämät koulutukset löydät täältä

Lue lisää koulutustilaisuuksista

Tulevat tapahtumat

VisitKouvola järjestää yhteisiä tilaisuuksia alueen matkailu- ja kaupan alalla toimiville yrittäjille ja sidosryhmille. Seuraava matkailuyritysten yhteinen tilaisuus to 14.3.2024 Kouvolan raviradalla. Kutsu tilaisuuteen  tulee matkailuyrityksille sähköpostilla.

Lue lisää VisitKouvolan tilaisuuksista

Tutkimukset, tilastot

Tutkimustieto auttaa liiketoiminnan suunnittelussa ja ennakoinnissa. Tutustu ja hyödynnä oman yrityksesi toiminnassa.

Lue lisää tutkimuksista

Strategiat ja ohjelmat

Matkailustrategioiden tavoitteena on linjata tärkeimmät kehitystavoitteet ja niitä vastaavat toimenpiteet. Täältä löydät oman alueemme matkailun strategiat ja keskeisiä valtakunnallisia ohjelmia.

Lue lisää strategioista ja ohjelmista

VisitKouvolan uutiskirjeet

Täältä näet VisitKouvolan aikaisemmin lähettämät uutiskirjeet. Uutiskirjeemme kohdistuvat erikseen alueemme yrityksille ja yleisesti kuluttajille osoitettuihin.

Lue lisää uutiskirjeistä

Vastuullinen matkailu

Vastuullisuusajattelu ja kestävä kehitys ovat  osa tulevaisuuden menestyvien matkailuyrityksien ja kohteiden toimintaa. Tulevaisuudessa vastuullisesti toimivat matkailuyritykset pystyvät vastaamaan kilpailuun vierailijoista, sillä kotimaiset ja ulkomaalaiset matkailijat sekä yhteistyökumppanit suosivat vastuullisia matkailukohteita ja palveluita.

Lue lisää vastuullisesta matkailusta

Uutiset/Tiedotteet