Ajankohtaista yrityksille

Markkinointiyhteistyö 2023

Tarjoamme kaikille kouvolalaisille matkailua palveleville yrityksille näkyvyyden visitkouvola.fi  -sivustolla veloituksetta. Tutustu VisitKouvolan markkinointisuunnitelmaan ja valitse yrityksellesi sopivat muut yhteistyömuodot.

Markkinointiyhteistyö 2023 (pdf)

Käynnissä olevat matkailuhankkeet

VisitKouvolan tehtäviin kuuluu alueen matkailutoimialan kehittäminen. Käynnissä olevat EU-rahoitteiset kehittämishankkeet ja kaupungin kärkihankkeet matkailun osalta on esitelty tällä sivulla.

Lue lisää matkailuhankkeista

Koulutustilaisuudet

Jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö ja asiakkaiden tarpeet asettavat matkailun parissa työskenteleville kaiken aikaa uusia osaamisvaatimuksia. VisitKouvolan järjestämät koulutukset löydät täältä

Lue lisää koulutustilaisuuksista

Tulevat tapahtumat

VisitKouvola järjestää yhteisiä tilaisuuksia alueen matkailu- ja kaupan alalla toimiville yrittäjille ja sidosryhmille.

Lue lisää VisitKouvolan tilaisuuksista

Tutkimukset, tilastot

Tutkimustieto auttaa liiketoiminnan suunnittelussa ja ennakoinnissa. Tutustu ja hyödynnä oman yrityksesi toiminnassa.

Lue lisää tutkimuksista

Strategiat ja ohjelmat

Matkailustrategioiden tavoitteena on linjata tärkeimmät kehitystavoitteet ja niitä vastaavat toimenpiteet. Täältä löydät oman alueemme matkailun strategiat ja keskeisiä valtakunnallisia ohjelmia.

Lue lisää strategioista ja ohjelmista

VisitKouvolan uutiskirjeet

Täältä näet VisitKouvolan aikaisemmin lähettämät uutiskirjeet. Uutiskirjeemme kohdistuvat erikseen alueemme yrityksille ja yleisesti kuluttajille osoitettuihin.

Lue lisää uutiskirjeistä

Vastuullinen matkailu

Vastuullisuusajattelu ja kestävä kehitys ovat  osa tulevaisuuden menestyvien matkailuyrityksien ja kohteiden toimintaa. Tulevaisuudessa vastuullisesti toimivat matkailuyritykset pystyvät vastaamaan kilpailuun vierailijoista, sillä kotimaiset ja ulkomaalaiset matkailijat sekä yhteistyökumppanit suosivat vastuullisia matkailukohteita ja palveluita.

Lue lisää vastuullisesta matkailusta

Uutiset/Tiedotteet