Mikko Harju Duo- 11 kirjainta

Mikko Harju Duo- 11 kirjainta

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 3.3.2024
Tapahtuman sijainti Pato Klubi, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

Pato Klubin maaliskuun sunnuntait avaa upea Mikko Harju!

Mikko harju on laulaja-lauluntekijä, jolla on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita voimakkailla teoksillaan ja läsnäolollaan.
Omakustanneartistina uransa aloittanut Mikko on sanoittanut ja säveltänyt suurimman osan lauluistaan itse. Toukokuussa 2018 julkaistun Sinä olet elämä -debyyttialbumin kappaleet ovat nousseet isoiksi ilmiöiksi kuulijoiden keskuudessa. Jopa niin, että niiden innoittamana on otettu sadoittain tatuointeja.

Kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun esikoisalbumi on ylittänyt platinarajan ja siltä löytyvät muun muassa tuplaplatinaa striimanneet hitit Mä olen tässä, Taivas ei oo rajana sekä Sinä riität.

Mikko Harjun tulevalta kakkosalbumilta on tähän mennessä julkaistu muun muassa singlet Timantti, Anna mennä lennä ja Meidän puolella. Anna mennä lennä soi myös tiuhaan vuoden 2022 talviolympialaisissa.

Liput 30/28 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2023-2024 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi- kaverilippu 52 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn).

Ovet ja etkot klo 17.00.
Ikärajaton konsertti. Istumapaikat.