Antti Ketonen- Paha mies

Antti Ketonen- Paha mies

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 5.5.2024
Tapahtuman sijainti Pato Areena, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

Kevään 2024 viimeisen keikkakuukauden ensimmäisen sunnuntai-illan kruunaa loistava Antti Ketonen!

Antti Ketonen on menestynyt niin sooloartistina kuin bändinkin kera. Ketonen oli perustamassa vuosituhannen taitteessa huippusuosittua Neljänsuora-yhtyettä, jonka jälkeen soolouran vuoro koitti 2017.
Heti ensimmäinen single Olisitpa sylissäni muodostui tuplaplatinarajan rikkoneeksi jättiläismäiseksi radiohitiksi. Kappale oli vuoden 2018 soitetuin radiobiisi Suomessa ja pyörii edelleen säännöllisesti rotaatiossa. Antti Ketonen on saanut useita tunnustuksia mm. Kullervo Linna -palkinnon ja Vuoden iskelmä –palkinnon sekä Emma -ehdokkuuksia.

Antti Ketonen julkaisi kesällä 2023 uuden Paha mies -kappaleen, jonka Antti on kirjoittanut yhdessä vuoden 2023 Emma Gaalassa Vuoden tuottajana ja Vuoden musiikintekijänä palkitun Jonas Olssonin ja Happoradio-yhtyeen keulalta tutun Aki Tykin kanssa.
Paha mies on tarttuva pop-iskelmä, joka valottaa uusia puolia Ketosesta. Kappaleen julkaisi Jonas Olssonin Isolla Music.

Liput 35/32 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, Kymijoen Taidepato ry kannatusjäsenet 2023-2024 ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi-kaverilippu 60 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn).

Liput ennakossa digilippu.fi palvelu ja TaideTupa PikkuSelma.

Ovet ja etkot klo 17.00.
Ikärajaton konsertti, istumapaikat.