Dingo- Nimeni on DIngo

Dingo- Nimeni on DIngo

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 30.4.2024
Tapahtuman sijainti Pato Areena, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

Nimeni on Dingo!

Dingon ensimmäinen albumi- Nimeni on Dingo julkaistiin vappuaattona, 30.4.1984, päivälleen tasan 40-vuotta sitten.! Vapun hulinat kannattaakin startata Pato Areenalta, juhlimalla tuon legendaarisen lp:n tasavuosia yhdessä Nipan ja kumppanien kanssa.

Eli kaikki huutaa Dingo!! Tällä keikalla tanssitaan, nostetaan kädet kohti kattoa ja lauletaan yhdessä: Levoton tuhkimo, Sinä ja minä, Pistoolisankari, Lähetyssaarnaaja, Lakatut varpaankynnet ja lempeän rauhallinen Jokainen aamu. Ja monta muuta.

Porissa vuonna 1982 perustettu Dingo on jäänyt suomalaisen kevyen musiikin historiaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista suomalaisista yhtyeistä ja sen keulakuvana on aina ollut laulaja ja lauluntekijä Neumann.

Dingon klassisen kokoonpanon kultavuosina 1984–1986 yhtye rikkoi kaikki siihen asti tehdyt levy- ja konserttimyynnin ennätykset Suomessa. Myös yhtyeen kaikki 1980-luvulla julkaistut albumit olivat vuoden myydyimpiä kotimaisia albumeita.
Vuonna 2021 Dingo valittiin Suomen musiikin kunniagalleriaan.

Liput 35/33 €. Etuhinta opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2023-2024 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Sinä & Minä- kaverilippu 62 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Sinä & Minä- kaverilippu myydään vain ennakosta).

Liput ennakossa TaideTupa PikkuSelma ja digilippu.fi palvelu.

Ovet ja etkot klo 19.00. Tapahtuma K-18 (alle 18v. huoltajan seurassa).