KymiSun

Lauttarannantie 91, 45100 Kouvola
Opastettu jokiveneretki tutustuttaa Kymijoen rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan.

Veneretki lähtee Kouvolan Keltin kylästä, KymiSunin idyllisiltä Jokituvilta (osoite Joenrannantie 180, Kouvola). Reitti kulkee Korian siltojen alta tutustuttaen veneilijät alueeseen ja historiaan joelta käsin. Retkeen kuuluvat nuotiokahvit isoäidin voileipien ja lumpeenvalkoisen kakun kera. 

Retkelle mahtuu enintään 10 henkilöä, ja kokonaiskesto noin 2,5–3 tuntia. Alennuksen saat käyttöösi, kun mainitset tilatessasi koodin “visitkouvola”.

KymiSun tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä. Luontoruokailu sekä oheis - ja ohjelmapalvelut kuuluvat tarjontaan.

KymiSun tarjoaa ikimuistoisia veneretkiä Pohjois-Kymenlaaksossa ja vie tutustumaan alueen upeaan luontoon ja rikkaaseen kulttuuriin. Tule retkille isommalla tai pienemmällä porukalla. KymiSunilla myös verkkokauppa Johku. Retkiimme sisältyy aina herkullinen kahvihetki/ruokailu luonnossa tai yhteistyökumppaniemme luona sekä monipuolista, mielenkiintoista oheisohjelmaa.