Scandic Kouvola

Kouvolankatu 11, 45100 Kouvola

Scandic Kouvola majoittaa sinut mukavasti keskellä kaupunkia, olit sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla.

Matkailijoille Kouvola tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Voit tiedustella vastaanotosta kaupungin kulttuuritapahtumia yms. siis tervetuloa vaikkapa teatteriesitykseen.

Scandic sijaitsee Kouvolan keskustassa ja palvelut, kuten rautatieasema sekä keskustan ostosmahdollisuudet ovat lähellä hotellia. Autolla tullessasi voit jättää auton hotellin kattotasanteella sijaitsevalle pysäköintialueelle.

Hotellissa on 98 huonetta, joista jokaisessa on oma suihku, hiustenkuivain, TV, radio, veloitukseton WiFi-yhteys sekä muistakin Scandic-hotelleista tuttu kolmen tyynyn Tyynymenu. Huoneiden hintaan kuuluu perinteinen hotelliaamiainen, joten aamiaisella nautit aamiaispöydän laajasta tarjonnasta. Aamiaispöydän tarjonnan voit tarkistaa etukäteen hotellin aulasta.

Scandic Kouvolan vieraiden käytössä on hotellin kaksi saunaa. Erikseen on myös varattavana saunakabinetti, missä onnistuu myös pienet kokoukset.

Kokousten pitämiseen hotellissamme on kaksi kokoustilaa. Isompaan kokoustilaan mahtuu kolmekymmentä henkilöä. Pienemmässä, kymmenen hengen kokoustilassa onnistuu pienemmät palaverit. Kokouspäivästä saat täydellisen yhdistämällä kokouspäivään majoittuminen hotellissa. Saat aamulla aloitettua tehokkaasti kokouksen ja päivän päätteeksi onnistuu rentoutuminen saunan lauteilla ja hotellin ravintolassa.