Kauppakeskus Veturi

Kauppakeskus Veturi

Tervasharjunkatu 1, 45720 Kuusankoski

Veturissa sinua palvelee upea valikoima pukeutumisen, urheilun, vapaa-ajan ja sisustamisen kansainvälisiä huippuketjuja ja paikallisia toimijoita. Viihtyvyytesi viimeistelevät monipuoliset palvelut, tavaratalot, huipputason elokuvateatteri sekä herkullinen kattaus ravintoloita.
Kauppakeskuskokonaisuuteen kuuluvat myymälätilat kahdessa kerroksessa sekä selkeä pysäköintialue maantasossa kauppakeskuksen edessä ja takana. Pysäköintipaikkoja on yhteensä 1800. Pysäköinti on maksuton.

Veturissa liikkuminen on esteetöntä, helppoa ja miellyttävää. Liukuportaat ja -käytävät sekä asiakashissit takaavat turvallisen pääsynt kerroksesta toiseen, liikuitpa sitten lastenvaunujen tai apuvälineiden kera. 

Kauppakeskuksen kakkoskerroksessa sijaitsee perheiden oma huoltokeskus, Pikku Veturi. Pikku Veturissa hoituu vaipanvaihto ja vauvanhoito katseilta piilossa erillisessä imetys- ja hoitotilassa. Pikku Veturin olohuone tarjoaa mahdollisuuden ruokapurkkien lämmittämiseen ja hetken hengähdystaukoon. 85 neliön suuruinen leikkitila tarjoaa viihdykettä niin perheen pienimmille kuin vähän isommillekin. 

Muun muassa maksuton wifi, vesipisteet karavaanareille ja lukittavat koiraboksit palvelevat Veturin kävijää. 

Etäisyyksiä:
Kouvolan keskusta 3,5 km
Kotka 57 km
Lahti 58 km
Lappeenranta 89 km
Helsinki 136 km
Mikkeli 109 km
Pietari 263 km

Koordinaatit:  60°52'37.1"N 26°39'04.6"E

Paikallisliikenteen aikataulut ja reittihaut löydät tästä osoitteesta sekä Onnibussin aikataulut tästä osoitteesta.