Repovesikeskus

Repovesikeskus

Kimolantie 174, 47710 Jaala

Palveluja yrityksille ja ryhmille
Repovesikeskukselta saat mielenkiintoiset ja virkistävät luontoretket, työhyvinvointipäivät ja tarvittaessa niihin liitetyt kokouspalvelut. 
Suosituin luontokohteemme on Repoveden kansallispuisto. Myös muut luontokohteet Kouvolan seudulla ovat käytössämme.

Luontoretket
Ryhmille on useita ratkaisuja virkistys- ja työhyvinvointipäiviin. Tämän lisäksi on yleisölle avoimia retkiä, kuten villiyrtti-, sieni- ja lepakkoretket. Yleisöretkiä saa tilauksesta myös ryhmille.
Melontaohjaajamme vetämät melontakurssit ovat myös olleet suosittuja. 

Majoituspalvelut
Yli 700 vuodepaikkaa maaseudulta. Majoitusvaihtoina ovat hotellit, B&B huoneet, lomahuvilat, mökit ja aittahuoneet. Majoitusvarauksia tai kyselyjä voi tehdä myös Online.

Kanoottien vuokraus
Vuokraamme avokanootteja eli inkkareita, kajakkeja sekä SUP-lautoja. 

Kaluston yksi kotisatama on Repojotoksen melontasatama rauhallisessa Verlan yläpuolisessa vesistössä. Sieltä löytyy myös melojille rakennettuja levähdyspaikkoja.
Vuokrauksen yhteyteen on saatava tarvittaessa kuljetuspalvelu. Näin voit lähteä melontasatamasta ja päättää retken, vaikka Repovedelle. 

Vuokrakalustoa löytyy myös parilta muulta Repovesikeskus toimijalta.  

Kanoottien, lahjakorttien ja lahjaesineiden myynti
Myymme kanootteja, kajakkeja, SUP-lautoja ja melontavälineitä. Ostaja saa meiltä kanootin varusteineen toimitettuna, vaikka kesäasunnolle Kouvolan seudulla. Näissä asioissa meillä on yhteistyökumppanina Welhonpesä Oy.

Verkkokaupassamme on melontavälineiden lisäksi lahjakortteja sekä lahjoiksi ja muistoesineiksi sopivia kotimaassa valmistettuja laadukkaita kuksia. Hienon Repokuksan saa vain meiltä!