Taideruukki

Taideruukki

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Taideruukki toivottaa vierailijat tervetulleeksi ympäri vuoden tarjoten elämyksiä kaikille aisteille. Monipuolinen näyttely- ja tapahtumatarjonta Pato Klubilla sekä Galleria Padossa, käsityöläisten ja taiteilijoiden pajat puoteineen, toimintatyöpajat, hyvinvointipalvelut, muut luovan alan yritykset ja erilaiset kotoisat tapahtumat saavat kävijät ja matkailijat viihtymään talossa pidempäänkin. 

Talossa toimivan monipuolisen osaajajoukon ansiosta Taideruukki tarjoaa myös erilaisia työpajoja ja ohjelmaa TYHY-päivien pitämiseen alueella. Täällä voit päästää luovuuden ja leikkimielisyyden valloilleen, keskittyä itseesi tai leppoisaan yhdessä tekemiseen ja unohtaa muun arjen vähäksi aikaa. 

Taideruukki muuntuu ja kehittyy kaiken aikaa. Tällä hetkellä talossa olevissa pajoissa ja puodeissa valmistetaan ja myydään koruja, nahkatuotteita, keramiikkaa, lasitavaraa, taidetta, vaatteita, asusteita, keramiikkaa, lahjatavaraa, sisustustuotteita, herkkuja jne. 

Muita Taideruukista saatavia palveluja ovat valokuvaus-,  mainostoimistopalvelut sekä toimintaterapia-, pilates-,  ja muut terveyden huollon kurssit ja koulutukset. 

Lisäksi Taideruukissa toimii taidelainaamo ja kahvila sekä samalla alueella kävijöitä palveleva lounas- ja tilausravintola. 

Vain kivenheiton päässä Kouvolan keskustasta Kuusankosken kaupunginosassa sijaitseva Taideruukki (Kyminväylä 2) kehottaa vieraat astumaan rohkeasti sisään tehtaanporteista ihan yksittäin tai vaikka bussilasteittain.