Mustila Viini Oy

Mustilan Puistotie 21, 47200 Elimäki

Tervetuloa tutustumaan Mustilan viineihin Mustaan Everstiin ja Vaaleaan Kaunottareen. Satumetsän siimeksessä voit kuulla Koppelon Kujerruksen tai nähdä vilauksen Päivänsäteestä ja Karvajalasta nauttiessasi Tirehtöörin kattamasta pic-nicistä Arboretumin puiden katveessa. Kesäpolkan pyörteissä voi sitoa neidolle PunaPaulan ja vaipua sitten Syysunelmiin nauttimaan Linnun Maidosta ja muista viinitilan herkuista. Katamme tilauksesta pöydän koreaksi tunnelmalliseen Viinitupaamme, jossa voitte nauttia kymenlaaksolaisesta lähiruuasta ja MustilaViinin palkituista juomista historiallisessa miljöössä.

Unohtaa ei pidä myöskään Mustila Viini Oy: n elintarvikeherkkuja. Ne on valmistettu kotimaisista marjoista perinteisillä resepteillä. Maria Mamma on säilönyt kesän ihanat maut Sinun nautittaviksesi. MariaMamman tuotenimi on takuu kotimaisesta raaka-aineesta ja mausta, joka tulee aidoista marjoista ja hedelmistä. Isoäidin herkullisilla resepteillä valmistetut hillot, hyytelöt, sinapit ja Mustan Everstin Kynnet herauttavat veden kielelle ja makoisat mehut ja limonadit vievät janon mennessään!

Viinipuodista saat ihanat herkut itsellesi ja tuliaisiksi, niin arkeen kuin juhlaan. Viinituvalla voit tehdä arjesta juhlaa lähtemällä vaikka Matkalle Makujen Maailmaan. Tirehtöörin johdolla löydetään omat makunystyrät ja lähdetään yhdessä huikealle maisteluretkelle elämysten maailmaan.

Joulun aikaan Mustilan mäellä palvelevassa Joulupuodissa Mustilan tontut paketoivat makoisat joululahjat vaikkapa Finkerporin Fiinimmästä glögistä, Mustan Everstin Kynsistä ja Jouluviinistä. Joulupöydän kruunaavat Mustan Everstin Hyytelö ja MariaMamman Joulusinappi.