Kuutin Kolo

Kuutin Kolo

Voikoskentie 210, 47910 Hillosensalmi

Juhani Outinen perusti Kuutin Kolo nimisen luontomatkailuyrityksen Repoveden upeisiin maisemiin jo vuosia ennen kansallispuistoa. Komea hirsirakennus olikin ensimmäinen palvelukeskus kansallispuiston sisällä. Vankan perustan yritystoiminnalle on Repoveden seutu joka on Jussille hyvin rakas ja läheinen.

Jussin sukujuuret ovat Repovedellä. Outisen suku on kotoisin Tervarummun kylän Uutelan talosta. Jussin äidin suku on läheltä Repoveden pohjoisporttia, Kuisman kylän Aholasta. Mummoloissa vietetyt lapsuusvuodet lähes 70 vuotta takaperin, korpikylissä, tiettömien taipaleiden takana, ja sieltä jääneet muistot ovat arvokasta perinnetietoa myös tämän päivän retkeläisille.

Vuonna 2005 muutimme parempien kulkuyhteyksien vuoksi Hillosensalmelle lähelle Orilammen lomakeskusta ja lisäsimme vene- ja melontakalustoa sekä mökkivuokrausta. Vuokrattavana on monipuolinen melontakalusto ja kaikille annamme tarpeelliset ohjeet sekä hyvät retkivinkit. Hoidamme myös kaluston kuljetukset edullisesti vaikkapa toisille vesistöille.