KoskiGolf

Eerolanväylä 126, 45700 Kuusankoski
Eerolan Golfkeskus sijaitsee Kuusankoskella, Kymijoen varrella. Matkaa Kouvolan keskustaan on n. 10 km.

Koski-Golf on yhdistelmä upeinta luontoa, perinteikästä seuratoimintaa ja ajankohtaisia palveluita. Aivan kuten Eerolan golfkentän reunamilla vuolaana virtaava Kymijokikin on Koski-Golf uusien virtauksien mukana alati kehittyvä seura luonnonkauniilla kenttäalueella höystettynä.

Eerola on muuttunut toimivasta maatilasta moderniksi golfkeskukseksi. Muutos on toteutettu perinteitä ja luontoa kunnioittaen. Uuteen käyttötarkoitukseen otettujen vanhojen rakennusten henkimä kartanotunnelma on aistittavissa Eerolassa tänäkin päivänä.

Luonnonkaunis Eerolan par 73 kenttä valmistui vuonna 1989 Kosti Kurosen suunnittelemana. Sijainti vesistön äärellä ja alkuperäiset metsiköt ovat mahdollistaneet luontevasti maisemaan istuvan ja toimivan kenttäkokonaisuuden, jolla pelaa mielellään. Kaunis kenttä antaa väylillään draivitilaa ja tarjoaa lähipelissä haastetta kehittyneemmällekin pelaajalle. Kenttäaluetta on pidetty vuodesta toiseen erinomaisessa kunnossa ja sen ympäristöä kehitetään luonnon ehdoilla. Kierroksen pelaaminen Eerolassa on ilo, sillä griinit ja väylät ovat moitteettomassa kunnossa.

Ensimmäinen vaikutelma jo Eerolaan tultaessa on avaruus. Kymijoki on näkyvissä ensimmäisen kerran heti ajettaessa portista alueelle ja sen jälkeen melkein jokaisella väylällä. Tilaa on joka puolella paljon ja maisema on melko tasainen. Alkupään väylät sekä harjoitusalue sijaitsevat Golfkeskuksen rakennusten välittömässä läheisyydessä. Pysäköintialueita on useita, etupihan paikat täyttyvät ensimmäisinä, mutta pukuhuonerakennuksen takana on reilusti tilaa. Caddiemaster, toimistot ja ProShop ovat ihan ykköstiin vieressä, samoin puttigriini.