SunrayTravels

Puhjontie 17, 45720 Kuusankoski

Sivusto sunraytravels.fi on mökkien, kalastusoppaiden, oppaiden ja matkailuyrityksen omistajien yhteinen Internet-resurssi, joka järjestää vapaa-ajan toimintaa ja ohjelma-palveluja Suomessa. Yrityksemme sijaitsee Suomessa, työskentelemme suoraan ilman välikäsiä. Olemme olleet 4 vuotta markkinoilla, meillä on useita satoja tyytyväisiä asiakkaita, laaja valikoima palveluja ja kätevä varausjärjestelmä, joilla säästät aikaa ja rahaa.

Mökkien vuokraus Suomessa

Miedän kauttamme voit vuokrata mökit ympäri Suomea edullisesti koko perheelle tai yritykselle esimerkiksi virkistys- ja kalastusretkiä varten. Kerromme mieluusti lisätietoja mökeistä ja alueista, joilla ne sijaitsevat.

Kalastus Suomessa

Suomessa on 187 888 järveä ja 1 100 km meren rannikkoa. Ja ne ovat kaikki avoimia kalastukseen. Yrityksemme järjestämät kalastusretket sisältävät kaiken mitä tarvitset milloin tahansa vuoden aikana. Kalastus voi järjestää itsenäisesti tai kalastusoppaan johdolla, soutuveneessä tai moottoriveneessä, ongella tai virvelin kanssa. Valitse paikka, jossa haluat rentoutua ja kalastaa, saalis on taattu!

Kuljetuspalvelut Suomessa

Kuljetuspalvelu Suomessa on kätevä tapa matkustaa saapumispaikasta määränpäähän 8 hengen mukavalla pikkubussilla kokeneen kuljettajan kyydissä. Kuljetuspalvelu sisältää: tilauksen, saapuminen paikalle (lentoasemalle, rautatie- ja linja-autoasemalle yms.), apu tavaroiden kanssa, kuljetus määräpaikalle nopealla reitillä mukavissa olosuhteissa, avustaminen, kun saavumme majoituspaikalle (kuljettajamme puhuu venäjää ja suomea).