Ruhmaslehto

Ruhmaslehto

Rouvintie 64, 47710 Kouvola

Ruhmaslehto-mökki on rakennettu vuonna 2002. Mökki sijaitsee Iso-Ruhmaan rannalla (rantaan 80 m), omalla 4 ha tontilla. Oma rantaviivan pituus on 100 m. Mökissä on 3 erillistä makuuhuonetta - kaksi ensimmäisessä kerroksessa (kaksi vuodetta) ja yksi toisessa kerroksessa (kolme sänkyä). Salissa toisessa kerroksessa on vuodesohva, sänky ja jääkaappi. Lisänä on retkisänky ja patjoja. Lapsille on myös pinnasänky ja syöttötuoli. Maksimikapasiteetti on 8 henkilöä (+2 lisämaksusta). Ensimmäisessä kerroksessa on myös suuri tupa, avokeittiö, suihku, puulämmitteinen sauna ja wc. Toisessa kerroksessa on parveke metsään ja järvelle. Lähimmät naapurit ovat 200 m päässä.

Tuvassa on sohva, takka, TV ja CD-soitin, ilmainen WiFi. Täysin varusteltu keittiö on yhdistetty tupaan. Keittiössä on iso ruokapöytä, jääkaappi-pakastin,
mikroaaltouuni, astianpesukone, sähköliesi, puuhella, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat 12 henkilölle ja muut keittiötarvikkeet. Ensimmäisessä kerroksessa on wc, puulämmitteinen sauna, suihku, pesukone. Mökissä on kuuma ja kylmä vesi, sähkölämmitys (+takka ja puuhella). Mökillä on myös pölynimuri, silitysrauta ja -lauta.

Mökin pihalla on puutarhakalusteet, grilli, sulkapallovälineet, tikkataulu, keinu ja hiekkalaatikko. Järvellä on lapsiystävällinen hiekkaranta, jossa myös soutuvene. Järvellä on hyvä kalastaa. Saaliina voi saada lahnaa, ahventa, siikaa, kuhaa, taimenta ja haukea. Kesällä ja syksyllä mökin läheisyydessä voit poimia sieniä ja marjoja. Talvella 800 metrin päässä mökiltä on valaistu latu.