Ravintola Pohjola

Ravintola Pohjola

Kauppamiehenkatu 4, 45100 Kouvola

Tule lounaalle

Ravintolan herkullinen buffetlounas tarjoillaan arkipäivisin klo 10.45-13.00. Lounaaseen sisältyy kolme lämmintä ruokalajia, joista yksi on aina kasvisvaihtoehto. Hintaan kuuluu runsas salaattipöytä, ruokajuomat, talon leipävalikoima sekä aterian lopuksi kahvi tai tee ja pieni makea. Lisäksi   tilauksestasi valmistamme maistuvat päivän Pizzat.

Kahvit Ravintola Pohjolassa

Kahvilassamme tarjoillaan aamiaista, tuoreita täytettyjä leipiä, vastapaistettuja leivonnaisia, erikoiskahveja, haudutettua teetä ja raikkaita smoothieita.    Kahvilassa on myös tarjolla omana lounasvaihtoehtonaan runsas lounassalaatti, jonka voit koota itse mieleiseksesi pääraaka-aineisiin sopivista vaihtuvista kasviksista ja vihanneksista. Ruokaisaan salaattilounaaseen kuuluu myös päivän keitto tuoreen leivän kera, ruokajuoma sekä jälkiruoaksi kahvi.

Toimivat kokoukset, mieleenpainuvat

Voit varata Pohjolasta tilat ja haluamasi tarjoilut juhlallesi tai kokouksellesi. Ravintola Pohjolan moderni miljöö luo loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia sekä monenlaisia muita tapahtumia.

Ravintola Pohjolan ravintolasalissa on asiakaspaikkoja n. 170. Ravintolan yhteydessä sijaitsevissa viidessä kabinetissamme on tilaa noin 70 hengelle. Kabinettien varustuksena on mm. isot näytöt ja langaton verkko. Tilat soveltuvat erinomaisesti yritys- ja muiden kokousten järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on hyvä tunnelma ja ainutlaatuinen Kouvolainen Pohjola-talon henki. Ravintola Pohjolan uudet ja toimivat tilat ovat edustavia sekä helposti muunneltavissa eri tyyppisiin tilaisuuksiin.