Perheniemen opisto

Perheniemen opisto

Opistontie 15 B, 47450 Perheniemi

Perheniemen opistossa alkaa innostavia, rakentavia ja varustavia koulutuksia, lyhytkursseja ja seminaareja ympäri vuoden. Historiallisessa maalaiskartanomiljöössä sijaitsevassa opistossamme voi opiskella ja tehdä oivalluksia levosta käsin, itseään kuunnellen.

Opisto lähiympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet opiskelun lisäksi tapahtumien ja juhlien järjestämiselle, ulkoilulle ja virkistäytymiselle. Opistolla voi majoittua edullisesti hostellitasoisissa huoneissa ympäri vuoden. Kokonaismajoituskapasiteettimme on yhteensä 102 henkilöä. Kampusalueella on myös mahdollista majoittua teltassa sekä asuntovaunussa ja -autossa.

Opiston vuokrattavat tilat koostuvat kokoustiloista (5-10 hlö), opetustiloista (15-20 hlö) ja saleista (kartano 50+ hlö, juhlasali 100 hlö). Opistolla on myös hyvin varusteltu opetuskeittiö. Juhlien järjestäminen opistolla onnistuu viihtyisässä kartanossa tai päärakennuksen juhlasalissa, joka on myös vihitty kirkkotila. Opiston keittiöltä voi tilata maistuvat tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin.

Perheniemen opiston toiminnassa näkyy ekologisuus ja luonnonläheisyys. Opistossa käytettävä vesi on lähdevettä ja opistolla käytettävä sähköenergia tuotetaan 100% tuulivoimalla. Lämmityksessä käytettävä hake on paikallista, puhdasta ja uusiutuvaa bioenergiaa. Opiston jätevedet puhdistetaan juurakkopuhdistamolla, jonka maasuodattamon kasveina käytetään järviruokoa.