Tolkkilan kartano

Tolkkilantie 204, 45610 Koria

Uusitusta Tolkkilan Kartanosta löytyy useita tilavia, moderneja ja valoisia kokoustiloja, 20 upeaa kylpyhuoneella varastettua majoitushuonetta sekä yksi Etelä-Suomen hienoimmista saunamaailmoista ulko- ja sisäporealtaineen. Kartano sopii myös täydellisesti hää- tai juhlapaikaksi. Tolkkilan kartano sijaitsee Korialla, noin 13 km Kouvolan keskustasta. Matka Helsingistä kestää vähän yli tunnin (134km).

Kartanoalueella yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla kaksi arkkitehtuurisesti erilaista maailmaa. Perinteikäs, mutta nykyaikaisesti saneerattu kivikartano sekä modernit skandinaaviset uudisrakennukset luovat yhdessä ainutlaatuisen kombon. Tarjoamme todella hienot puitteet kokoustilaisuuksien järjestämiseen sekä ikimuistoisiin häätilaisuuksiin.

Tolkkilan Kartanossa on yhteensä kahdeksan eri kokous- ja/tai ryhmätyötilaa. Vaihtoehtoja löytyy pienistä tiloista aina 60 henkilöä mahdollistaviin kokouksiin.  

Tolkkilan Kartano tarjoaa vieraidensa käyttöön 20 erittäin korkealaatuista majoitushuonetta. Kymmenen huonetta sijaitsee kartanon yläkerrassa ja toiset kymmenen majoitushuonetta löytyy aivan kartanon vieressä sijaitsevasta modernista uudisrakennuksesta. Huoneista 17 on kahden hengen huoneita ja kolme on yhden hengen huoneita. Vuodepaikkoja on yhteensä 37.

Kartanon piha-alueelle on rakennettu yksi Etelä-Suomen hulppeimpia saunamaailmakokonaisuuksia – tarjolla on saunoja, sisä- ja ulkoporealtaita, lounge- ja ruokailutiloja sekä tunnelmallinen nuotiopaikka. Piha-alueelta löytyy myös elämyksellinen kota sekä laajat alueet aktiviteettien harrastamiseen, sekä oma noin kilometrin pituinen luontopolku.