KymiSunin Jokituvat

Joenrannantie 180, 45100 Kouvola

Henkilöiden enimmäismäärä Hlö max 30
Henkilöiden enimmäismäärä seisten Seisten max 30
Henkilöiden enimmäismäärä istuen Istuen max 25

KymiSunin Jokituvat Kouvolan keskustan läheisyydessä soveltuvat pienimuotoisiin kokouksiin ja tapaamisiin sekä erilaisten teemapäivien pitopaikaksi. Soveltuu myös erilaisten virkistyspäivien viettoon. Kokousten yhteyteen järjestetään sopimuksen mukaan luontoruokailu tai nuotiokahvitus.

Kokousten oheen voidaan liittää erilaisia oheistoimintoja joko Jokitupien yhteyteen tai esimerkiksi veneretki historiallisella Kymijoella. Myös saunomismahdollisuus.

KymiSunin kotipesänä toimivat hirsiset Jokituvat on rakennettu ekologia-kierrätys-perinneperiaatteella. Perinteisillä rakennusmenetelmillä rakennetut rakennukset sijaitsevat viljapellon laidassa harvinaislaatuisessa jokikulttuurimaisemassa.

Tilan lisätiedot

Tilassa / Alueella järjestettyjä tapahtumia Yritysten ja yhdistysten kokoukset, neuvottelut tyky/tyhy-päivät, läksiäiset, ideariihet. Yksityisten henkilöiden syntymäpäivät, sukujuhlat, polttarit ja muut teemajuhlat.
Tilan / Alueen erityispiirteet Jokitupa sijaitsee joenrannassa keskellä maalaismaisemaa. Paikka on tunnelmallinen, luonnonläheinen ja ekologinen.
Käytössä huomioitavaa Piha-alueelle voi pystyttää esim. telttakatokset. Piha-alueen väliaikaisista rakennelmista sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä.

Sähköä ei ole. Juoksevaa vettä ei ole, mutta tilan vuokraaja toimittaa veden paikalle. Valaistuksena toimivat lyhdyt ja kynttilät. Kirkkaalla säällä on mahdollista nähdä kuutamo ja tähtitaivas.
Tilan / Alueen erityispiirteet Jokituvalle pääsee myös tietä pitkin, joka päättyy noin 100 metriä ennen Jokitupaa. Loppumatka menee polkua pitkin. Tavarat voi kuljettaa perille maitokärryllä. Auton voi pysäköidä tienvarteen.