Ankkapurha

Ankkapurhantie 6A, 46910 Anjala, Kouvola
Kivinavetta
Reginakoulu ulkoa
Ilmakuva
Nuorisokeskus Anjalan takkahuone-kokoustila
Nuorisokeskus Anjalan Matilda-kokoustila
Vinttiluokka
Liikuntasali
Ravintola
Kivinavetta
Reginakoulu ulkoa
Ilmakuva
Nuorisokeskus Anjalan takkahuone-kokoustila
Nuorisokeskus Anjalan Matilda-kokoustila
Vinttiluokka
Liikuntasali
Ravintola

Henkilöiden enimmäismäärä Hlö max 200
Henkilöiden enimmäismäärä seisten Seisten max 200
Henkilöiden enimmäismäärä istuen Istuen max 150
Tilan tyyppi Tilan tyyppi tasalattia

Yhteisen agendan äärelle voi kokoontua kuin leirinuotiolle. Rennoimmat ja toimivimmat kokoukset järjestät Ankkapurhassa! Ankkapurhan joenranta- ja kartanomiljöössä on tarjolla tiloja erilaisiin kokouksiin, rentouttavaan saunailtaan ja suuriinkin tapahtumiin. Käyttämällä palvelujamme tuet nuorisotyötä.

Ankkapurha yhdistää tutustumiskohteita Kymijoen molemmilla rannoilla, Anjalan ja Inkeroisten kylissä. Puistossa on toimintaa perheille, liikkujille, kulttuurinnälkäisille sekä kaikille, jotka etsivät rentoa tunnelmaa!

Ankkapurhan elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta.

Ankkapurhan tilat ja runsas ohjelmatarjonta mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen. Käytössä on 149 hyvätasoista majoituspaikkaa ryhmille, ruokapalvelut, sauna, kokoustiloja ja ammattitaitoinen henkilökunta. Palvelemme ympäri vuoden.

Ankkapurhan kulttuurisäätiö toimii Nuorisokeskus Anjalan taustalla. Nuorisokeskus Anjala on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Käyttämällä nuorisokeskuksen palveluja tuet lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä. Nuorisokeskukset ovat voittoa tavoittelemattomia, yleishyödyllisiä yhteisöjä, joiden mahdollinen tuotto käytetään nuorisokeskustoiminnan kehittämiseen. Haluamme tarjota nuorille myönteisiä kokemuksia maailmasta ja toisten kanssa toimimisesta. Noudatamme työssämme nuorisolakia ja ohjelmillamme on selkeät tavoitteet, joiden kautta tuemme nuorten kasvua ja kehitystä.

Toiminnassamme lähtökohtana on terveet elämäntavat, yhteispeli, ympäristön turvallisuus ja onnistumisen elämykset, joita pyrimme jakamaan. Arvoihimme kuuluu kanssaihmisten kunnioittaminen. Monikulttuurisuus ja kansainvälisyys näkyvät myös asiakaspiirissämme ja toiminnassamme, tasa-arvoisuus on meille tärkeää.

Tilan lisätiedot

Tilassa / Alueella järjestettyjä tapahtumia Kokoukset, seminaarit ja häät.
Tilan / Alueen erityispiirteet Ankkapurhassa on useita erilaisia tiloja.
Käytössä huomioitavaa Tuolit ja pöydät valmiina valitussa tilassa tilauksen mukaan.

Vesi, sähkö ja valaistus löytyvät.
Tilan / Alueen erityispiirteet Rakennuksen vieressä on pysäköintialue. Huoltoliikenne on mahdollista kaikkien tilojen viereen.