ElämysBunkkeri

Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola
ElämysBunkkeri Kouvola
ElämysBunkkeri
ElämysBunkkeri Kiipeilyluola
ElämysBunkkeri hohtominigolf
ElämysBunkkeri Limusiini
ElämysBunkkeri Kouvola
ElämysBunkkeri
ElämysBunkkeri Kiipeilyluola
ElämysBunkkeri hohtominigolf
ElämysBunkkeri Limusiini

Henkilöiden enimmäismäärä Hlö max 300
Henkilöiden enimmäismäärä seisten Seisten max 300
Henkilöiden enimmäismäärä istuen Istuen max 300
Tilan tyyppi Tilan tyyppi auditorio
Tilan pinta-ala Pinta-ala 1500m2 m2

Elämyspaketit – kolme aktiviteettia kahden hinnalla

ElämysBunkkeri tarjoaa nyt kolme vapaavalintaista aktiviteettia kahden hinnalla! Miltä kuulostaisi Room Escape, F1-formulasimulaattori tai vaikka taikashow? Kun varaat meiltä kokonaisvaltaisen elämyspaketin, ymmärrät miksi teemme mitä teemme. Olemme rakentaneet elämyspäiviä ja -paketteja Kaakkois-Suomen alueella yli kymmenen vuotta. Vuosien kokemus on jalostanut paketeista toimivia ja ne on testattu käytännön tilanteissa niin monesti, että asiakkaamme voivat vain viihtyä ja nauttia. Ota yhteyttä ja hyödynnä tarjous! Tarjous voimassa marraskuun loppuun asti.


ElämysBunkkerista löytyy saman katon alta tunnelmalliset tilat ja aktiviteettejä, kuten hohtominigolf, sisäpaintball, boulderointi, Room Escape -huoneet sekä Lotus F1-simulaattori. Kaikki tämä löytyy aivan Kouvolan keskustasta, pääkadulta hotellien ja matkakeskuksen välittömästä läheisyydestä. Bunkkerin Areenalle mahtuu sata ja Bunkkeri Klubille 120–200 vierasta.

Ohjelmaa on saatavilla myös luonnossa: paintballia, jousiammuntaa, frisbeegolfia ja Escape Camp. Käytössä on erähenkinen rantasauna ja tunnelmallinen Paaskosken maja, joissa voi myös kokoustaa.

Tilan lisätiedot

Tilassa / Alueella järjestettyjä tapahtumia Elämyspaketit Kun varaat meiltä kokonaisvaltaisen elämyspaketin, ymmärrät miksi teemme mitä teemme. Ja nautimme siitä. Olemme rakentaneet elämyspäiviä ja -paketteja Kaakkois-Suomen alueella yli kymmenen vuotta. Vuosien kokemus on jalostanut paketeista toimivia ja ne on testattu käytännön tilanteissa niin monesti, että asiakkaamme voivat vain viihtyä ja nauttia. Me hoidamme loput. Vaikka paketit ovat valmiita kokonaisuuksia, teemme jokaisen asiakasryhmän tarpeet huomioiden aina pientä hienosäätöä ja räätälöintiä. Lisäksi haluamme joka vuosi kehittää toimintaamme siten, että vanhatkin asiakkaamme löytävät tarjonnastamme uusia elämyksiä.
Tilan / Alueen erityispiirteet ElämysBunkkeri sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Saman katon alta monia tunnelmallisia tiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä monipuoliset aktiviteetit.
Tilan / Alueen erityispiirteet Rakennuksessa on pysäköintihalli.