Tykkimäen Sauna

Lautarontie 3, 45200 Kouvola

Henkilöiden enimmäismäärä Hlö max 20
Tilan pinta-ala Pinta-ala 32 m2

Jos et ole vielä käynyt Kouvolassa, tulehan käymään – Tykkimäen Sauna riittää mainiosti perusteluksi. Vain reilu tunnin ajomatka monesta eri suunnasta ja olet jo Suomen virkistävimmällä saunalla. Meillä vietät tiimisi kanssa taatusti elämyksellisen päivän.

Sijaitsemme sympaattisen Käyrälämmen rannalla lähellä Kouvolan keskustaa. Saunallamme on mainiot puitteet kokoustamiseen: saunatuvassa on tunnelmaa, terassilla tarkenee talvellakin ja myös Saunalautalla löylynheiton lomassa kelpaa keskustella. Tarjolla on myös mukavia aktiviteetteja kuten Saunayoga ”tähtitaivaan alla”. Tulisijan loimussa järvimaisemissa kelpaa rupatella päivän kokemuksista ja ajatuksista. Tervetuloa virkistymään ja kokoustamaan elämyksien kera!

Tykkimäen Sauna on moderni yleinen sauna, jossa voi pitää palaverin Saunatuvassa tai miksei myös omassa rauhassa Saunalautalla löylynheiton lomassa.

Kesäkokous onnistuu laiturilla 32 neliön teltassa. Suureen saunaan mahtuu 50 saunojaa, Saunalauttaan kymmenisen. Talvella molemmista voi pujahtaa avantoon, jossa on rata talviuinnin harrastajille. 

Tilan lisätiedot

Tilan / Alueen erityispiirteet Käyrälammen rannalla, Tykkimäen huvipuiston ja Aquaparkin sekä Campingin läheisyydessä