Kouvolatalo

Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola
Kouvolatalo ulkoa
Kouvolatalon Simelius-sali
Kouvolatalon Honka-sali
Kouvolatalo ulkoa
Kouvolatalon Simelius-sali
Kouvolatalon Honka-sali

Henkilöiden enimmäismäärä Hlö max 311 + 3
Tilan pinta-ala Pinta-ala 15-380 m2

Kouvolatalolla järjestät turvallisesti kokouksen, koulutuksen tai muun tilaisuuden yhdistämällä päivään myös kulttuuria. Tilavista ja monipuolisista tilavaihtoehdoista löydät juuri teille sopivan kokoisen tilan. Miellyttävä tunnelma ja ystävällinen palvelu saavat kaikki tuntemaan olonsa tervetulleeksi!

Keskustan tuntumassa sijaitseva Kouvolatalo tarjoaa monipuoliset tilat konserteille, seminaareille, messuille, kokouksille ja juhlille.

Talo edustaa postmodernia arkkitehtuuria. Suurin tiloista on 314-paikkainen (311 + 3 pyörätuolipaikkaa) Simelius-sali ja pienin 12 hengen kokoustila Resiina.

Matkakeskukselle on noin kilometrin matka, ja maksutonta pysäköintitilaa on runsaasti talon molemmin puolin.

Tilan lisätiedot

Tilan / Alueen erityispiirteet Kouvolatalo sijaitsee Kouvolan Kaunisnurmen alueella, tarkemmin sanottuna Museokorttelissa. Museokortteli luo Kouvolatalon ympäristöön uniikin junarata-, tehdas- ja käsityöläistunnelman.
Tilan / Alueen erityispiirteet Maksutonta pysäköintitilaa Kouvolatalolla on noin 70 parkkiruudun verran ja Kouvolan Matkakeskuksen parkkipaikat sijaitsevat noin kilometrin päässä Kouvolatalosta, hyvien, selkeiden ja turvallisten kevyenliikenteenväylien päässä.