Ravintola Pohjola

Ravintola Pohjola

Kauppamiehenkatu 4, 45120 Kouvola
Kokoushuoneet 03 ja 04
Ravintola Pohjolan kokoushuone
Ravintola Pohjolan kokoushuone
Kokoushuoneet 03 ja 04
Ravintola Pohjolan kokoushuone
Ravintola Pohjolan kokoushuone

Henkilöiden enimmäismäärä istuen Istuen max 170
Tilan tyyppi Tilan tyyppi tasalattia

Ravintolamme avautui 8.2.2019 Kauppamiehenkatu 4:ssä,

Kouvolan maamerkin Pohjola-talon ensimmäisessä kerroksessa

Tule lounaalle

Ravintolan herkullinen buffetlounas tarjoillaan arkipäivisin klo 10.45-13.00. Lounaaseen sisältyy kolme lämmintä ruokalajia, joista yksi on aina kasvisvaihtoehto. Hintaan kuuluu runsas salaattipöytä, ruokajuomat, talon leipävalikoima sekä aterian lopuksi kahvi tai tee ja pieni makea. Lisäksi tilauksestasi valmistamme maistuvat päivän Pizzat. Uuniperunalounas löytyy myös valikoimistamme. Ravintolassamme on 170 asiakaspaikkaa.

Ravintola Pohjolassa voit etukäteistilauksesta nauttia myös business-lounaasta pöytiin tarjoiltuna, lounaan minimihenkilömäärä on kahdeksan henkilöä.

Kahvit Ravintola Pohjolassa

Kahvilassamme tarjoillaan aamiaista, tuoreita täytettyjä leipiä, vastapaistettuja leivonnaisia, erikoiskahveja, haudutettua teetä ja raikkaita smoothieitä. Kahvilassa on myös tarjolla omana lounasvaihtoehtonaan runsas lounassalaatti, jonka voit koota itse mieleiseksesi pääraaka-aineisiin sopivista vaihtuvista kasviksista ja vihanneksista. Ruokaisaan salaattilounaaseen kuuluu myös päivän keitto tuoreen leivän kera, ruokajuoma sekä jälkiruoaksi kahvi.

Toimivat kokoukset, mieleenpainuvat tilaisuudet

Voit varata Pohjolasta tilat ja haluamasi tarjoilut juhlallesi tai kokouksellesi. Ravintola Pohjolan moderni miljöö luo loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia sekä monenlaisia muita tapahtumia.

Ravintola Pohjolan ravintolasalissa on asiakaspaikkoja n. 170. Ravintolan yhteydessä sijaitsevissa viidessä kabinetissamme on tilaa noin 70 hengelle. Kabinettien varustuksena on mm. isot näytöt ja langaton verkko. Tilat soveltuvat erinomaisesti yritys- ja muiden kokousten järjestämiseen.

Kaikissa tiloissa on hyvä tunnelma ja ainutlaatuinen Kouvolalainen Pohjola-talon henki. Ravintola Pohjolan uudet ja toimivat tilat ovat edustavia sekä helposti muunneltavissa eri tyyppisiin ja kokoisiin tilaisuuksiin.  Ravintolastamme saat laadukkaat ja maistuvat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiisi.

Lämpimästi tervetuloa Ravintola Pohjolaan!

 

Tilan lisätiedot

Käytössä huomioitavaa Tilan/ Tapahtumapaikan rakentamine ja purku sovitaan tilaisuus kohtaisesti.