Iitti Golf Niskaportti

Iitintie 684 , 47400 Kausala

Henkilöiden enimmäismäärä Hlö max 120
Henkilöiden enimmäismäärä istuen Istuen max 110
Tilan tyyppi Tilan tyyppi tasalattia

Niskaportin golfkeskus sijaitsee kauniissa maalaismiljöössä, Kirkkojärven ja Urajärven välisellä kannaksella. Kenttä on rakennettu Niskaportin tilan maille, jolta löytyy historiaa aina 1600-luvulle saakka. Paikalla on ollut varakas maatila, jonka vanhat rakennukset ovat saaneet Iitti Golfista uuden isännän.

Tänä päivänä Iitti Golf tarjoaa idylliset puitteet niin kokouksiin, tyhy-päiviin kuin erilaisiin kesätapahtumiin. 

Meillä on tilaa niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille:

Nostalginen vanha päärakennuksen tupa mahdollistaa istumapaikat 35 henkilölle. Tunnelmallisessa klubin kellarissa on pirttipöydät 50 henkilölle (110 henkilölle, jos otetaan terassi käyttöön). 

Tarjoilujen järjestäminen onnistuu helposti kauttamme, niin isosti kuin pienesti. Lisäksi päivänne oheen voimme yhdistää golfia sekä muuta mielekästä ohjelmaa. 

 

Tilan lisätiedot

Tilassa / Alueella järjestettyjä tapahtumia Erikokoiset golftapahtumat. Golfkilpailut, esimerkiksi SairaalaGolfin SM 2018, KymiRing GP Golf Open ... Lisäksi eri kokoisten yritysten virkistäytymispäiviä on järjestetty alueella.
Tilan / Alueen erityispiirteet Golfkeskus. Idyllisten maalaismaisemien keskeltä tunnelmallisia tiloja eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi aktiviteettimahdollisuus.
Tilan / Alueen erityispiirteet Ilmainen pysäköinti.