Tolkkilan Kartano

Tolkkilan Kartano

Tolkkilantie 204, 45610 KORIA

Henkilöiden enimmäismäärä Hlö max 100
Tilan tyyppi Tilan tyyppi tasalattia

Tolkkilan kartanon alueella yhdistyy upea, juuri modernisti saneerattu kivikartano ja skandinaavinen design alueen kaikissa uudisrakennuksissa. Tolkkilan kartano tarjoaa upeat ja täysin uudet kokous- ja kabinettitilat, korkeatasoiset majoitustilat sekä hulppean sauna- ja spa-osaston.

Uusitusta Tolkkilan Kartanosta löytyy useita tilavia, moderneja ja valoisia kokoustiloja, 20 upeaa kylpyhuoneella varustettua majoitushuonetta sekä yksi Etelä-Suomen hienoimmista saunamaailmoista ulko- ja sisäporealtaineen. Kartano sopii myös täydellisesti hää- tai juhlapaikaksi. Tolkkilan kartano sijaitsee Korialla, noin 13 km Kouvolan keskustasta. Matka Helsingistä kestää vähän yli tunnin (134km). Tolkkilan kartano tarjoaa todella hienot puitteet kokoustilaisuuksien järjestämiseen ja myös häätilaisuuksien viettoon.

Tolkkilan Kartano sijaitsee Korialla, noin 13 km päässä Kouvolan keskustasta. Kartano on kokonaisuus täynnä ylellisiä yksityiskohtia ja uniikkia suunnittelua. Kartanoalueella yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla kaksi arkkitehtuurisesti erilaista maailmaa. Perinteikäs, mutta nykyaikaisesti saneerattu kivikartano sekä modernit skandinaaviset uudisrakennukset luovat yhdessä ainutlaatuisen kombon. Tarjoamme todella hienot puitteet kokoustilaisuuksien järjestämiseen sekä ikimuistoisiin häätilaisuuksiin.

Tolkkilan Kartanossa on yhteensä kahdeksan eri kokous- ja/tai ryhmätyötilaa. Eniten vaihtoehtoja löytyy 12–30 henkilön kokousryhmille. Isoimmat tilat mahdollistavat 60 henkilön kokoukset, pienimmät intiimit tilat sopivat parhaiten 6–12 henkilön ryhmille. Kokoustilat ovat valoisia ja inspiroivia tiloja, joista useimmista aukeaa huikea näkymä joko perinnemaisemaan tai kartanon hoidetulle piha-alueelle.

Tolkkilan Kartano tarjoaa vieraidensa käyttöön 20 erittäin korkealaatuista majoitushuonetta. Kymmenen huonetta sijaitsee kartanon yläkerrassa ja toiset kymmenen majoitushuonetta löytyy aivan kartanon vieressä sijaitsevasta hyvin modernista uudisrakennuksesta. Huoneista 17 on kahden hengen huoneita ja kolme on yhden hengen huoneita. Vuodepaikkoja on yhteensä 37.

Kartanon piha-alueelle on rakennettu yksi Etelä-Suomen hulppeimpia saunamaailmakokonaisuuksia – tarjolla on saunoja, sisä- ja ulkoporealtaita, lounge- ja ruokailutiloja sekä tunnelmallinen nuotiopaikka. Piha-alueelta löytyy myös elämyksellinen kota sekä laajat alueet aktiviteettien harrastamiseen, sekä oma noin kilometrin pituinen luontopolku.

Tilan lisätiedot

Tilassa / Alueella järjestettyjä tapahtumia Erilaiset kokoukset (johtoryhmien kokoukset, tiimipalaverit), asiakastilaisuudet, tyky- ja tyhypäivät, muut yritys- ja yhdistystapahtumat, yritysjuhlat, perhejuhlat (häät, syntymäpäivät yms.)
Tilan / Alueen erityispiirteet Tyylikäs juhlapaikka, modernit ja valoisat kokoustilat, viihtyisät majoitustilat, 20 huonetta/37 vuodepaikkaa, upea saunamaailma ulko- ja sisäporealtaineen.