Koskigolf

Eerolanväylä 126, 45700 KUUSANKOSKI

Tilan tyyppi Tilan tyyppi tasalattia

Golfkeskuksen ravintola, Clubi, sijaitsee kierroksella yhdeksännen väylän jälkeen, jossa mahdollisuus pitää noin 10 minuutin tauko. Clubin terassilta on helppo seurata pelin etenemistä kentällä ja jatkaa peliä kun edellinen ryhmä on riittävän kaukana. Clubi palvelee normaalisti golfkentän aukioloaikojen mukaan. Tarkemmat aikataulut nettisivuilta. Päivisin tarjolla on keitto- ja buffetlounas, jonka lisäksi listalta ja vitriinistä löytyy herkkuja monenlaiseen makuun. Clubilla on A-oikeudet, 50 paikkainen terassi, 100 paikkainen veranta ja sisätiloissa 50 asiakaspaikkaa, joista on erotettavissa kabinettitila n. 30 hengelle.

Pukuhuonetilat, suihkut ja saunat on rakennettu Eerolan tilan vanhaan navettarakennukseen. Tilat ovat avoinna kentän aukioloaikojen mukaan. Miesten saunassa on ”hetivalmis-kiuas”, josta saa makoisat löylyt avaamalla löylyluukun heti tullessaan saunalle. Naisten saunassa kiuas toimii ajastimella, jonka pelaaja voi käynnistää lähtiessään kierrokselle. Tarkemmat ohjeet löytyvät saunalta. Pelaajien käytössä ovat lukittavat pukukaapit ja jokaiselle saunojalle on varattu puhdas pyyhe valmiiksi.

Tarvitessasi edustavampaa saunatilaa käyttöösi kannattaa tutustua Amiraaliin, joka sijaitsee pukuhuonerakennuksen yläkerrassa. Amiraali on juhlatila joka soveltuu erinomaisesti golf-tapahtumiin, yritysten tilaisuuksiin, perhejuhliin ja muihin kokouksiin.