Romanttinen Kirjokiven Kartano Vuohijärvellä

Romanttinen Kirjokiven Kartano Vuohijärvellä

WHD Gård Nurmaankyläntie 90, 52960

Woikoski Feelingin Kirjokiven Kartano on paitsi kulttuurinähtävyys, myös tunnelmallinen paikka unohtumattomille viipymille. Kartanon miljöö sopii myös erilaisiin kokoustarpeisiin kuten hallitus- ja johtoryhmien tapaamisiin tai virkistyspäivän viettoon.

Kirjokiven Kartano sijaitsee Repoveden Kansallispuiston kupeessa, mikä mahdollistaa ripauksen ylellisyyttä luontomatkailun yhteydessä. Myös Kartanon puistossa kiertää kävelyreitti, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua erityiseen, jo 1800-luvulla istutettuun kasvillisuuteen.

Kirjokiven Kartanolla vierailijoidemme on mahdollista majoittua yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Kartanon Ravintolassa tarjoillaan tarkkaan harkittuja menukokonaisuuksia paikallisten tuottajien raaka-aineista, sekä upeita elämyksiä laadukkaiden viinien parissa. Kartanon pihapiirissä Tihvetjärven rannalla on myös tasokkaat saunatilat, jotka tarjoavat rennot tilat oleiluun, kylpypaljussa rentoutumiseen sekä talvisin avannon rohkeimmille vilvoittelijoille.