Romanttinen Kirjokiven Kartano Vuohijärvellä

WHD Gård Nurmaankyläntie 90, 52960

Woikoski Feelingin Kirjokiven Kartano on paitsi kulttuurinähtävyys, myös tunnelmallinen paikka unohtumattomille viipymille. Kartanon miljöö sopii myös erilaisiin kokoustarpeisiin kuten hallitus- ja johtoryhmien tapaamisiin tai virkistyspäivän viettoon.

Kirjokiven Kartano sijaitsee Repoveden Kansallispuiston kupeessa, mikä mahdollistaa ripauksen ylellisyyttä luontomatkailun yhteydessä. Myös Kartanon puistossa kiertää kävelyreitti, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua erityiseen, jo 1800-luvulla istutettuun kasvillisuuteen.

Kirjokiven Kartanolla vierailijoidemme on mahdollista majoittua yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Kartanon Ravintolassa tarjoillaan tarkkaan harkittuja menukokonaisuuksia paikallisten tuottajien raaka-aineista, sekä upeita elämyksiä laadukkaiden viinien parissa. Kartanon pihapiirissä Tihvetjärven rannalla on myös tasokkaat saunatilat, jotka tarjoavat rennot tilat oleiluun, kylpypaljussa rentoutumiseen sekä talvisin avannon rohkeimmille vilvoittelijoille.