WHD Gård - Woikoski Feelingin upea lomakohde Nurmaalla

WHD Gård Nurmaankyläntie 90, 52960

WHD Gårdilla majoitut tyylikkäästi Woikoski Guesthousessa tai vanhaan kuivurirakennukseen entisöidyssä sviitissä. Sviitin alakerrasta löytyy pieni spa-osasto, jossa on infrapunasauna, poreallas ja pieni oleskeluryhmä. Spa-osastolta on käynti pienelle, yksityiselle avoterassille. Sviittiin on yksityinen sisäänkäynti ja sviitti sijaitsee kauniissa pihapiirissämme erillään muista WHD Gårdin majoituskohteista.

Ravintolapalveluita alueella tarjoaa Talliravintola Hilupilttuu sekä vanhassa kellarirakennuksessa palveleva Ravintola Juureskellari. Alueelta löytyy myös ympärivuotisessa käytössä olevat rantasaunat ja kuntosali. WHD Gårdin miljöössä palvelee myös Kauneushoitola Wiehättävä, jossa kosmetologimme hemmottelee vieraitamme erilaisten hoitojen ja Cryo-terapian merkeissä.

WHD Gårdilla voit nauttia puhtaasta luonnosta, tasokkaasta palvelusta sekä lähialueen tuottajien herkuista aivan Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Tarjoamme useita erilaisia aktiviteetteja ja hemmottelevia hoitoja kosmetologi- ja hyvinvointipalveluiden parissa.