Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale: Joulurieha – joulukiertue 2023!

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 17.12.2023
Tapahtuman sijainti Pato Areena, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale: Joulurieha – joulukiertue 2023!

Loppuvuodesta 2022 konserttisaleja täyttänyt Joulurieha -kiertue tulee jälleen!
Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat
Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale yhdistävät toista kertaa joulusesonkinsa ja suuntaavat Joulurieha-kiertueelle marras-joulukuussa 2023. Tässä musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan säkenöivä paketti groovaavia, sekä hartaampia joululauluja niin Suomesta kuin ulkomailta.
Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa
improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle! Jokainen konsertti on ainutlaatuinen ja mukana on aina ripaus arvaamattomuutta. Mitä vain voi tapahtua!

Osmo Ikonen on tuttu lukuisista TV-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimii ohjelman solistina ja sovittajana. TV-tuotantojen
lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä ja oli vastikään uransa päättäneen, huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsen.
Lenni-Kalle Taipale puolestaan kuuluu Suomen työllistetyimpien kapellimestarien kaartiin. Eleikkäästä ja
tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa mm. The Voice Of Finland ohjelman housebändiä ja hänen soittoaan voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa, sekä lukuisissa muissa yhteyksissä. Tähän kaksikkoon kun lisätään mukaan
nuori rytmi-nero Joonas Kaikko, on seikkailu joulumusiikin maailmassa valmis alkamaan!

Tervetuloa vuoden tyylikkäimpään, hauskimpaan ja viihdyttävimpään joulukonserttiin!

Ikärajaton konsertti, istumapaikat.

Liput 32/30 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2023 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi- kaverilippu 55 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi- kaverilippu vain ennakosta).

Ovet ja etkot klo 17.00.