Ben Granfelt 60th Anniversary Tour

Ben Granfelt 60th Anniversary Tour

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 22.10.2023
Tapahtuman sijainti Pato Areena, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

Kitaristi/ laulaja Ben Granfelt ja hänen Stratocasterinsa viettävät juhlavuottaan ja Granfelt julkaisee uuden, jo 20:nnen levynsä ”Gratitude” 16.päivä kesäkuuta!

”Gratitude” on mun kunnianosoitus Gary Moorelle, Jeff Beckille ja Robin Trowerille. Nämä kolme ovet inspiroinneet minua siitä asti, kun aloitin kitaran soiton. He ovat syy siihen, että vieläkin soitan ja nautin siitä enemmän kun koskaan aikaisemmin”.

Konsertissa kuullaan koko uusi levy sekä poimintoja Benin pitkältä uralta. "Been there and done that ja vielä lisää tulossa”, kertoo Ben ja lupaa paljon sooloja ja hyvää fiilistä iltaan!
Kitarasankarin aikaisempia bändejä ovat mm. Riki Sorsa, Gringos Locos, Guitar Slingers, Leningrad Cowboys, Wishbone Ash (UK), Los Bastardos Finlandeses sekä Drink Floyd.

Juhlakonsertissa bändin kokoonpano on seuraava:

Ben Granfelt, kitara, laulu
Masa Maijanen, basso, laulu
Jari Salminen, rummut, laulu
Miika Aukio, koskettimet, laulu

Liput 28/26 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2023 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi- kaverilippu 48 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi- kaverilippu myydään vain ennakosta).

Liput ennakosta TaideTupa PikkuSelma ja digilippu.fi palvelu.

Ovet ja etkot klo 17.00. Ikärajaton konsertti, istumapaikat.

Kysy mahdollisuutta Vip-buffaan (ryhmät) Klubin Vintille (2h ennen konsertin/ keikan alkua). Tiedustelut info@patoklubi.fi tai 040 6806775/ Amanda.