Katri Ylander: Syksy akustisesti- kiertue

Katri Ylander: Syksy akustisesti- kiertue

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 1.10.2023
Tapahtuman sijainti Pato Klubi, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

KATRI YLANDER: SYKSY AKUSTISESTI -KIERTUE!!

Valovoimaista Katri Ylanderia kuullaan tänä syksynä akustisella kiertueellaan ympäri Suomen  konserttisalien.

Valtavista hiteistään ja upeasta äänestään tunnettua artistia säestää sellisti Elias Kahila ja kitaristi Markus Venehsalo. Erikoiskiertue sai ideansa vuosi sitten syksyllä soitetusta keikasta, jossa säestys oli samanlainen. "Pimeät illat, sellon syvä sointi ja virtuositeettinen kitaransoitto sopivat täydellisesti syysiltaan.
"Olen jo vuosia haaveillut tällaisen kokoonpanon 
kanssa keikkojen tekemisestä ja nyt siihen avautui mahdollisuus. Lämpimästi tervetuloa! " Katri 
iloitsee.

Jyväskyläläinen Elias Kahila on innovatiivinen pop/rock-sellisti, joka on soolokiertueidensa lisäksi keikkaillut mm. Antony Parviaisen, Antti Railion, Costello Hautamäen sekä JP Leppäluodon kanssa. Kahila on kehittänyt sellolle uutta
blues-pohjaista sellotekniikkaa. Katrin kiertueella hän laulaa lisäksi taustoja ja hyödyntää looppipedaaleita.
Markus Venehsalo on nilsiäläislähtöinen kitaravirtuoosi, joka on vaikuttanut vuosia mm. Katrin bändikokoonpanossa sekä säveltää ja tuottaa musiikkia bändilleen Mavon Safialle.

Katri Ylander tuli koko kansan tuntemaksi vuonna 2005 Idolsin toiselta tuotantokaudelta sijoittuen upeasti toiseksi. Kahdesti Emma-ehdokkaana ollut artisti on tunnettu mm. kappaleistaan Sano mulle jotain kaunista, Välitunnilla, Onko vielä aikaa? ja Mansikkamäki.

Liput 27/24 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2023 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi- kaverilippu 40 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi- kaveriliput vain ennakosta).

Lippuennakko TaideTupa PikkuSelma ja digilippu.fi palvelu.

Ovet ja etkot klo 17.00. Ikärajaton konsertti, istumapaikat.