Vääntäjän tila

Vääntäjän tila

Vääntäjäntie 257 , 46400 Kaipiainen

Vääntäjän tila sijaitsee 25 km Kouvolasta itään Lappeenrantaan päin. Tilamme sijaitsee aktiivisessa Tirvan kylässä josta löytyy kesällä paljon tarjontaa aktiiviselle lomailijalle . Tanssilava, kesäteatteri ja kylän seurantalon kesätori tarjoavat iloista tekemistä ja maalaiselämään tutustumista mökkiasiakkaille.

Rantamökkimme ja kanoottipalvelut löytyvät  Väliväylän varrelta. Väliväylä on 113 km pitkä joki-järvireitti ja mökkien kohdalta avautuu Immasen järvi. Melonnan lisäksi vesistö soveltuu hyvin kalastukseen . Mökkien läheisyydessä voi narrata haukia ja pientä kalaa . Kyykosken viehekalastusalue on 20 minuutin automatkan päässä mökeistämme ja sieltä voi saaliiksi saada taimenta ja harjusta. Meiltä voi vuokrata erillisen kalastusveneen moottoreineen, jolla voi harrastaa uistelukalastusta tai ajaa Kyykosken alueelle. Kalastusluvat voi ostaa tilaltamme.

  Kokous-ja tykypäiviä järjestämme maukkaan maalaisruoan ja sopivan ulkoiluretken ympärille . Ryhmäkoko 10-20 henkilöä on sopivin tilallemme mutta yhteistyökumppaneiden kanssa järjestyy tarjontaa isommallekkin ryhmälle. Isäntä Matti on kanoottiliiton kouluttama melontaopas ja melontaretki ensikertalaisellekin onnistuu hänen ohjauksessaan. Retkillä nautitaan nokipannukahvit  kosken kuohuja kuunnellen  ja ruokailut luonnossa tai tilan läheisyydessä  olevassa Loimutuvassa räätöidään ryhmille sopivaksi .