Puhjonrannan kurssikeskus

Puhjonrannan kurssikeskus

Puhjonrannantie 80, 45370 Valkeala
Päärakennuksessa sijaitsevat auditorio, kokoushuone ja ruokasali.
Päärakennuksessa sijaitsevat auditorio, kokoushuone ja ruokasali.

Puhjonrannan kurssikeskus tarjoaa ryhmille hienot puitteet leirien, kokousten ja juhlien järjestämiseen, kauniin luonnon keskellä.  Kouvolan seurakuntayhtymä on rakennuttanut kurssikeskuksen, vanhoille Valkealan kartanon maille, vuonna 1982.

Puhjonranta sijaitsee Valkealassa, kirkasvetisen Rapojärven rannalla. Leirikeskuksen palveluihin kuuluvat majoitus-, ruoka- ja kokouspalvelut. Puhjonranta tarjoaa mahdollisuuden yöpymiseen 150 henkilölle.  Kokouksia varten on oma auditorio ja useampi kokoushuone varusteineen. Leirikeskuksessa on oma keittiö, jonka emännät huolehtivat vieraiden viihtymisestä aamusta iltaan saakka.  

Puhjonrannassa on tilaa olla ja harrastaa monipuolisesti.

Isossa, vehreässä pihapiirissä on leikkikenttä, tenniskenttä, lentopallokenttä ja oma jalkapallokenttä. Juoksukengät kannattaa pakata mukaan, sillä keskuksen maastoissa kiemurtelee oma pururata.  Nuotiopaikoilla ja kodalla voi viihtyä leiritunnelmissa ja ympäröivä luonto tarjoaa paljon tutkittavaa. Rantasaunoissa voit nauttia löylyistä ja pulahtaa laiturilta Rapojärveen uimaan. Puhjonrannassa on tarjolla kaikki mitä onnistuneeseen leirielämykseen tarvitaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Puhjonrantaan ja kerromme sinulle lisää. Tiedustelut arkisin 8.00-15.00 p. 040 065 1657 tai puhjonranta@evl.fi