Tuure Kilpeläinen- levynjulkkarikonsertti

Tuure Kilpeläinen- levynjulkkarikonsertti

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 10.12.2023
Tapahtuman sijainti Pato Areena, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

Tuure Kilpeläinen uuden yhtyeensä kanssa levynjulkaisukiertueelle!

Syksyllä uuden albumin julkaiseva Tuure Kilpeläinen suuntaa yhtyeensä kanssa kolmetoista paikkakuntaa sisältävälle levynjulkaisukiertueelle.
Marraskuun puolivälissä Hämeenlinnasta alkavalla kiertueella kuullaan materiaalia Tuuren koko uran ajalta uuden yhtyeen esittämänä.

Tuure Kilpeläisen lisäksi uudessa yhtyeessä soittavat: Ansku Mellanen (basso, kitara, laulu)
Julius Sihvonen (koskettimet, laulu)
Eliel Viitala (rummut).

”Harjoittelen parhaillaan kiertuetta varten uuden huippuryhmän kanssa. Anskun, Juliuksen ja Elielin monipuolinen ja vahva panos tulee luomaan esityksiin aivan oman tunnelmansa.
Ammennamme kesän treeneistä lämpöä ja aurinkoa syyskauden keikoille. Ja kuten tiedetään, elämään mahtuu muutakin kuin pelkkää aurinkoa - tämä kaikki on hyvä jakaa saman tulen äärellä yleisön kanssa.
Soitamme uuden albumin laulujen lisäksi vanhempaa materiaalia urani ajalta. Musiikki herää eloon keikoilla kauniina ja rauhallisena, välillä villinä ja rosoisena, joka ilta erilaisena ja läsnäolevana yleisön kanssa. Nähdään keikoilla!”, tunnelmoi Tuure.

Tänä kesänä Iskelmä-Finlandia-palkinnon saanut Tuure Kilpeläinen tuli suurelle yleisölle tutuksi Kaihon Karavaani -yhtyeensä kanssa. Tuure oli myös mukana Vain Elämää -TV-sarjan 9. kaudella.

Tuuren tulevalla albumilla yhdistyvät saumatta moderni tuotanto, artistin tuttu, rakastettu ääni ja henkilökohtaiset tekstit. Kaiken uuden ohella odotettavissa on myös aikaisemmilta vuosilta tuttu Tuure - lämmintä ja välitöntä energiaa yleisöön luova karhea ja samettinen tulkitsija.

Liput 35/33 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2023 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi- kaverilippu 65 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn).

Ovet ja etkot klo 17.00. Ikärajaton konsertti, istumapaikat.