Lasten Hautausmaa 10-vuotta juhlakiertue lämppärinä Sarparanta

Lasten Hautausmaa 10-vuotta juhlakiertue lämppärinä Sarparanta

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 22.3.2024
Tapahtuman sijainti Pato Areena, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

Lasten Hautausmaa lähtee kymmenvuotisjuhlakiertueelle ja julkaisee rajoitetun vinyylipainoksen harvinaisuuksia sekä ennen julkaisemattomia kappaleita.

Tummiin sointuihin ja mielen syövereistä kumpuaviin synkkiin sanoituksellisiin sävyihin sonnustautunut Lasten Hautausmaa täyttää kymmenen vuotta. Yhtye juhlii vuosikymmenen mittaista uraansa kotimaan kiertueella, joka alkaa 23.2.2024 Jyväskylän Lutakosta ja kiertää Oulun, Hämeenlinnan, Tuusulan, Lappeenrannan, Joensuun, Turun, Tampereen ja Kouvolan kautta Helsingin Ääniwalliin 23.3.2024.

Kiertueen kynnyksellä 16.2.2024 bändiltä kuullaan myös uutta musiikkia, kun Svart Records julkaisee Lasten Hautausmaan harvinaisuuksia ja ennen julkaisemattomia kappaleita digitaalisesti ja rajoitettuna 10- tuuman vinyylipainoksena.

Yhtyeen kitaristi Tuomo Mannonen ja laulaja Kristiina Vaara ovat innoissaan tulevasta julkaisusta sekä pitkän keikkatauon päättävästä kiertueesta.
" Yhtäkkiä ollaankin tehty tätä reissua kymmenen vuotta! Kyllä sitä on jo syytä juhlia. Päätettiin julkaista kymppituumainen kymmenen vuoden hengessä ja samalla sulkea ympyrä, kun meidän eka julkaisukin oli kymppituumainen. Levyllä on kaksi ennen julkaisematonta kappaletta ja kaksi harvinaisempaa biisiä, joita ei löydy albumeilta". Tulkaa juhlimaan meidän kaa helmi- maaliskuussa!

Liput 22/20 €. Etuhinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry (2023)- 2024 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi-kaverilippu 38 € (Me kaksi-kaverilippu vain ennakosta).
 

Illan lämppärinä kovassa keikkavedossa oleva Sarparanta-yhtye!

Ovet ja etkot klo 19.00.
Sarparanta klo 20.00.
Lasten Hautausmaa klo 21.30
The end n. klo 23.00.
K-18 (alle 18v. huoltajan seurassa). Ei istumapaikkoja.