”Still Got The Blues” -tribute to Gary Moore By Antti Kajander & The Spanish Castle

”Still Got The Blues” -tribute to Gary Moore By Antti Kajander & The Spanish Castle

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 15.2.2024
Tapahtuman sijainti Pato Areena, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

Mitä tapahtuu kun yhdistetään suomalainen rokkikukko ja Andalucian groovaavin rytmikaksikko ja laitetaan heidät soittamaan Gary Moore-bluesia?

Luvassa on tietysti espanjalaisen rytmimankelin läpi ajettua, rouheasti svengaavaa blues-boogieta sekä henkeäsalpaavia tunnelmapaloja, joista ei intensiivisyyttä puutu!

Antti Kajander on aikoinaan Britanniassa kitaraoppinsa saanut kitaristi ja laulaja. Kajander on esiintynyt mm. The Whon Quadrophenia-albumista dramatisoidun teatteriversion maailmanensi-illassa Cardiffin kaupunginteatterissa ja lisäksi hän on vaikuttanut Lontoon blues-, rock- sekä jazz-piireissä.

The Spanish Castlen muodostavat Kajanderin lisäksi kaksi Andalucian työllistetyimpiin kuuluvaa muusikkoa, venezuelalainen rumpali Marcos Hostos sekä espanjalainen basisti Cañon Bass. Tällä kiertueella yhtyettä vahvistaa myös taiturimainen kosketinsoittaja Ilkka Joronen.

The Spanish Castle aloitti keikkailu-uransa muutama vuosi sitten "Hendrix-bändinä" keikkaillen lähinnä Espanjassa.

Vuoden 2023 helmikuussa bändi kiersi läpi Suomen seitsemällä konsertilla, joista lähes jokainen oli loppuunmyyty.

Nyt luvassa onkin harvinaista herkkua, sillä The Spanish Castle kiertää konserttisaleja helmikuussa 2024 Suomen lisäksi Ruotsissa ja Tanskassa!

Liput 30 €. Me kaksi-kaverilippu 56 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi-kaverilippu vain ennakosta).
Lippuennakko TaideTupa PikkuSelma ja digilippu.fi palvelu.

Ovet ja etkot klo 18.00. Ikärajaton konsertti. Istumapaikat.