Johanna Iivanainen & Johanna Kurkela – Altamullan Road

Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski

Tapahtuman ajankohta 4.2.2024
Tapahtuman sijainti Pato Areena, Kuusankosken Taideruukki / Kuusankoski

JOHANNA IIVANAINEN JA JOHANNA KURKELA VIHDOIN YHTEISELLE KIERTUEELLE!

Johanna Iivanaisen ja Johanna Kurkelan Altamullan Road -kiertue koetaan vihdoin tulevana talvena 2024.
Vaikuttavat urat kotimaisen musiikin parissa tehneet artistit toteuttavat laajan konserttisalikiertueen, jolla kuullaan heidän yhteistä, pakahduttavan tunteikasta ja juurevaa elokuvallista popia.

Tahoillaan uria uurtaneet Iivanainen ja Kurkela ovat ehtineet keikkailla yhdessä aikaisemminkin. Yli 10 vuotta kestäneen ystävyyden aikana artistit ovat esimerkiksi kiertäneet Suomea menestyksekkäällä ”Iivanainen-Kurkela Gemini” -kiertueella vuonna 2018.
Ajatus yhteisestä kokoonpanosta ehti kypsyä vuodesta 2013 saakka, mutta vasta Altamullan Road -projektin myötä kaksikko on kirjoittanut yhdessä kappaleita. Lopputuloksena kuullaan musiikkia, joka herättää täydellisesti tarinat eloon artistien äänien avulla.

"Jo vuodesta 2009 äänemme ovat soineet yhdessä. Vuonna 2020 ilmestynyt esikoislevymme oli iso unelmien täyttymys. Tämä kiertue on ensiaskeleemme uuteen muuttuneeseen maailmaan. Supervoimamme on yksinkertaisuus. Yhteys sydämestä sydämeen. Konserttiohjelmistomme tulee sovituksiltaan olemaan ainutlaatuinen maanläheinen kosketus yhteisten laulujemme ja lempi-covereidemme maailmaan”, Johannat kertovat.

Kaksikon debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2020 ja siltä on kuultu muun muassa singlet ”When It’s Time” ja ”Underwater”, jonka voimakkuutta ja kauneutta julkaistiin täydentämään myös vaikuttava Tommi Rahkon animaatiovideo.
Olosuhteiden vuoksi Altamullan Road -kiertueen toteutumista on jouduttu odottamaan tovi, mutta unenomaiseen musiikilliseen maailmaan päästään sukeltamaan vihdoin tammikuusta alkaen.

Altamullan Road –kokoonpano
Johanna Iivanainen: laulu, koskettimet
Johanna Kurkela: laulu, viulu
Mikko Iivanainen: kitara
Timo Kurkela: kitara

Liput 39,50 €. Me kaksi-kaverilippu 70 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi-kaverilippu vain ennakosta).
Liput ennakossa digilippu.fi palvelu ja TaideTupa PikkuSelma.

Ovet ja etkot klo 17.00.
Ikärajaton konsertti. Istumapaikat. Konsertin kesto n. 2 tuntia (sisältää väliajan).